Oppskrift på Dog Treat Truffles

Pin
Send
Share
Send

Trøfler, det myke og dekadente sjokoladesukkeret som ofte fylles med dryss av kakao, er herlig for mennesker, men utrygt for hundene våre. Du kan lage en rimelig faksimile av trøfler som passer for hunder; de vil være velsmakende, trygge og sunne. Hver hund fortjener å hengi seg til noe dekadent nå og da. Beløn ​​kompisen din med en trøffel godbit som passer til en furry prins eller prinsesse.

Ingredienser

Samle en halv kopp johannesbrødpulver eller johannesbrødflis, 1 kopp peanøttsmør og 1 kopp havregryn for å piske opp et velsmakende parti trøfler. Velg et naturlig peanøttsmør uten tilsatt salt eller sukker for å holde disse godbitene så vennlige som mulig mot kompisens mage. Du kan bruke hvilken som helst type havregryn, inkludert varianter designet for å lage mat raskt.

Kombinere ingredienser

Hvis du bruker johannesbrød i stedet for pulver, legg en kjele på middels varme. Tilsett johannesbrødflisen og rør til de smelter helt. Bland johannesbrødpulver eller chips, peanøttsmør og havregryn i en stor bolle. Bruk en skje eller hendene for å sikre at alle ingrediensene er blandet godt sammen.

Truffle Time

Den blandede deigen skal være litt klissete. Hvis du finner ut at det er for klebrig, kan du legge til et sprut med vann. Form deigen til små kuler med hendene eller en melonballer. Rull hver ball i ekstra havregryn for å belegge den. Legg kulene på et bakepapirkledd bakepapir. Avkjøl godbitene til servering for å la dem stivne.

Oppbevaring

Oppbevar disse godbitene til den hårete vennen din som du vil oppbevare andre forgjengelige matvarer. Legg dem i en lufttett beholder i kjøleskapet i en uke, eller i fryseren i opptil seks måneder. Hjemmelagde godbiter varer ofte ikke så lenge som kjøpte varianter, på grunn av mangel på konserveringsmidler. De er ofte mer skjøre, så håndter dem forsiktig.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Churros u0026 Hot Chocolate Recipe No Oven (Juli 2024).

uci-kharkiv-org