Hvordan fjerne hundesekkflekker

Pin
Send
Share
Send

Det er ikke uvanlig å oppdage en uvelkommen gave på gulvene eller møblene dine hvis poochen din er syk eller har vært inne for lenge. Hvis vennen din kaster seg inn, ikke straff ham, og ikke vent med å rense den. Jo før du rengjør flekker på kaken, jo lettere er de å fjerne.

Trinn 1

Fjern så mye hundebekk som mulig ved å plukke den opp med en hansket hånd eller en plastpose hvis den er relativt solid, eller skrape den opp med en malingsskrape eller annet verktøy hvis den er mot den myke siden. Hvis det er lite solid materiale, bruk papirhåndklær. Du kan forsegle den i en glidelås eller binde av en vanlig matvarepose av plast.

Steg 2

Spray flekken med hundebekk med en løsning som fjerner flekkfjerner. La den trekke i ca 10 minutter eller i lengden som er angitt på flasken. Forvask flekkfjernere er tilgjengelig i vaskerommet til de fleste forhandlere.

Trinn 3

Skrubb det fargede området med en myk børste og en blanding av varmt vann og flytende oppvaskmiddel.

Trinn 4

Legg en absorberende klut over flekken og la den trekke opp fuktighet fra teppet eller stoffet. Bytt kluten med en tørr etter behov til teppet stort sett er tørt.

Trinn 5

Gjenta sprøyting og skrubbing til flekken ikke lenger er synlig. Avhengig av hvor lenge baugen var på teppet ditt før rengjøring, kan denne prosessen ta minutter eller timer.

Trinn 6

Sug opp så mye fuktighet som mulig ved hjelp av rene håndklær eller tørkepapir.

Trinn 7

Fjern langvarig lukt ved å behandle området med like deler hvit eddik og vann. Fukt området, men ikke suge det. Tørk væsken med rene håndklær.

Trinn 8

Dryss natron over området og la den tørke over natten. Støvsug når den er helt tørr.

Pin
Send
Share
Send

uci-kharkiv-org