Hvordan sosialisere en hund etter et angrep

Pin
Send
Share
Send

Jeg humoristisk hund som løper med leketøybilde av Paul Retherford fra Fotolia.com

Å lære poochen din hvordan du skal leke og sosialisere med andre hunder uten aggresjon eller frykt, er viktig trening for nye valper. Etter et angrep av en annen hund, blir sosialisering enda viktigere for at kompisen din skal komme tilbake til sitt hoppende, vennlige jeg.

Trinn 1

Fest en bånd på hunden din og gå ut. Hvis det er andre hunder i nabolaget ditt som går forbi med eierne, må du sitte i et område der hunden din kan se dem, men de nærmer seg ikke ham. Dette området kan være toppen av et trinn eller en benk som ikke er på hovedveien. Hver gang han ser en annen hund, ros og kjæledyr hunden din. Få hans udelte oppmerksomhet på deg og snakk med ham mens du gir ham godbiter. Når han ser på deg, er han ikke like bekymret for andre.

Steg 2

Presentere kjæledyret ditt på nytt med en hund han allerede kjenner og liker. La den andre kjæledyrseieren møte deg på et offentlig sted, så det er ikke det private territoriet til noen hund. Se på hunden din for tegn på frykt og trekk deg tilbake fra andre hvis han er redd. Sett ham sakte inn for vennen sin, beroligende med milde ord og godbiter. La den andre hundeeieren gjøre det samme med hunden sin.

Trinn 3

La hunden din og hans pooch-venn berøre nesene og samhandle med hverandre hvis hunden din ikke er redd. Vær nøye med handlingene hans nøye slik at han ikke klikker av frykt.

Trinn 4

Ta hunden din med til en hundepark og sett deg på benken utenfor inngangen. La hunden din sitte i nærheten av deg i en veldig kort bånd med bare litt slakk i den. La ham se på hunder som kommer inn og ut mens han berømmer ham og gir ham godbiter. Hvis det forrige angrepet var på en hundepark, besøk en annen slik at han ikke møter den samme hunden.

Trinn 5

Gå inn i hundeparken med hunden din og gå til et område med færre hunder. Kjær og ros hele tiden valpen din for å være rolig. Gjør dette i flere dager til hunden din er rolig og vil ligge ved deg på bakken eller gå i båndet uten frykt for andre. Med tiden vil han komme tilbake til normalitet og ønsker å samhandle med andre som han gjorde før angrepet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden å hilse pent på andre mennesker. Solplassen (Juli 2024).

uci-kharkiv-org