Hvordan bli kvitt skunk lukt hos hunder

Pin
Send
Share
Send

i nass image av Nadine Klaus fra Fotolia.com

Hvert år finner utallige skunk-sprayede hunder seg i et bad med tomatpuré. Når det gjelder å eliminere skunk lukt, er den eneste effektive løsningen en blanding av noen få husholdningsingredienser.

Trinn 1

Visp natron, hydrogenperoksid og oppvaskmiddel i en stor bolle eller bøtte til natronen oppløses helt. Denne blandingen er ikke spesielt sudsy, så ikke bekymre deg hvis du bare ser noen få såpebobler dannes på overflaten. La alltid løsningen være dekket inne i bollen. Feste et lokk eller oppbevare løsningen i en lukket beholder kan forårsake en eksplosjon.

Steg 2

Plasser hunden din i badekaret og hell løsningen over hele kappen til pelsen er våt mot huden. Nakke og bryst er der stinkdyr vanligvis sprøyter hunder, så ikke glem å fokusere på disse områdene når du bruker blandingen.

Trinn 3

Svamp løsningen rundt hundens hode og ansikt, og pass på å unngå øynene. En svamp gir deg mer kontroll over applikasjonen, og gjør det lettere å spre seg rundt hundens ansikt og munn uten å få det i øynene.

Trinn 4

Masser blandingen inn i hundens hud og la den sitte i minst 10 minutter. Selv om det er vanskelig å holde den gjennomvåt hunden din fortsatt i karet, lar denne ventetiden blandingen kjemisk endre de luktfremkallende forbindelsene og gjøre dem duftfrie. Snakk rolig ros til hunden din i denne perioden og gi ham godbiter hvis mulig.

Trinn 5

Skyll hunden din grundig og vask den med vanlig hundesjampo hvis ønskelig. Fjern den nylig duftfrie hunden din fra badekaret og tørk den av med et gammelt håndkle.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hunden blir mistenkte under politiets søk (Juli 2024).

uci-kharkiv-org