Er Rubber Mulch Dog Friendly?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du tenker på å skaffe deg landskapsarbeidet, bør du vurdere å bruke gummimark, et resirkulert produkt, som en del av den nye hagen din. Ikke bare er det miljøvennlig, men det er også kjæledyrsikkert. Med mindre Fido har en forkjærlighet for å knaske på mulch, bør han ikke ha noen problemer med det.

Gummi og valper

Gummimark, også referert til som smulgummi, er laget ved å resirkulere gamle gummidekk slik at de ikke havner på et deponi, noe som gjør det til et grønt alternativ for hagen din. US Environmental Protection Agency har funnet ut at gummiklipp ikke gir noen helserisiko for mennesker eller kjæledyr. Den vil vare i opptil 12 år i hagen din uten å måtte byttes ut som andre typer mulch. Gummimark har en myk tekstur som generelt er trygg for de små potene til våre firbente venner hvis den ikke er laget av resirkulerte dekk med stålbelte. Kjøp blandinger som er stålfrie for å unngå å ha små metallpartikler i mulken, noe som kan gi en risiko for å kutte eller irritere poochs føtter.

Hundeparker

Gummi-mulch har til og med blitt brukt i noen hundeparker. Freedom Bark Park i Lowell, Indiana, brukte resirkulert gummimark som en del av sitt "grønne" initiativ og vant 2009 "America's Best Dog Park" -prisen gitt av Dog Fancy Magazine. Mulken hjelper med å holde uønsket ugress og insekter unna uten bruk av giftige ugressdrepere og plantevernmidler, noe som kan være skadelig for pooches. I motsetning til trebark, kan gummikull skylles av for å holde den ren. Den holder ikke vann, så den ikke inneholder bakterier eller sopp når den er våt, og holder slike skadelige mikroorganismer borte fra valper. Dette gjør det enkelt å holde områder som er dekket av gummi-mulch rene og luktfrie, spesielt hvis Fido liker å eliminere dem.

Pooch Pica

Mens gummi mulch generelt er trygt å bruke rundt pooches hvis alt de gjør er å gå eller snuse rundt det, er det ikke ment for å spise. Dessverre har somedogs et tvangsmessig ønske om å spise ikke-matvarer, inkludert hage-mulch. Denne tilstanden er kjent som pica og er vanlig hos valper, spesielt de som liker å tygge på alt i sikte, ifølge Humane Society of the United States. Mens noen valper kanskje ikke liker lukten av gummimassen, kan andre tro at den har en lignende tekstur som et tyggeleketøy og kan ta å innta den. Dette kan føre til en livstruende tarmblokkering, så følg alltid valpen din rundt en hvilken som helst gummimasse.

Hensyn

Når du først bruker gummiklips, må du bruke den på et lite område og holde Fido i bånd rundt den slik at han ikke prøver å smake på den, spesielt hvis han har en historie med å spise ikke-matvarer. Selv om det er noen bekymringer for at blandinger av gummimasse inneholder potensielle kreftfremkallende stoffer som bly, naftalen, benzen, aceton og arsen, har EPA bestemt at nivåene av disse kjemikaliene som mulken inneholder, ikke er skadelige for kjæledyr. I likhet med kakao-mulch, er ikke gummi-mulch trygt for din pooch å spise i store mengder på grunn av kjemikaliene den inneholder. Gummimark skyller sink og jern ut i jorden, så husk det hvis jorden din allerede er sur, da dette potensielt kan skade noen planter i området.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Landscaping with Rubber Mulch - 3 Year Update (Kan 2024).

uci-kharkiv-org