Sikkerhet for griseører for hunder

Pin
Send
Share
Send

i Grisebildet av Grigoriev Vitalii fra Fotolia.com

Gris øre godbiter for hundeforbruk er i hovedsak hele grisens øre tørket og behandlet med konserveringsmidler. De fleste hunder liker dem, men det er andre hensyn når du bestemmer om du skal mate dem til poochen din.

Innhold med høyt fettinnhold

Det høye fettinnholdet i grisører er en av de velsmakende grunnene til at hundene elsker å tygge på dem. Det er også en grunn til at de ikke skulle gjøre det for ofte, ifølge nettstedet Vet Info. En hette på 20 prosent total diettfett anbefales for hjørnetenner for å opprettholde en sunn vekt. De fleste kommersielt produserte griseørebehandlinger overstiger den mengden.

Salmonella risiko

Fra 9. mars 2011 til 3. juni 2011 støttet Food and Drug Administration frivillige og selvpålagte produkt tilbakekallinger av griseørebehandlinger fra seks forskjellige produsenter av kjæledyrmat på grunn av bekymringer angående salmonella. Nettstedet til Breed Trust betraktet disse grepene som "alarmerende" og oppførte kontaktinformasjon samt produktspesifikasjoner for hver produsent. Salmonella er en matbåren bakterie som er mest kjent for å forårsake diaré. Rå matvarer som griseører som ikke er ferdig bearbeidet, bærer ofte salmonella. Det blir drept gjennom oppvarming, som er hvordan griseører blir forberedt for hundeforbruk. Risikoen for eksponering av salmonella eksisterer når griseørene ikke varmes opp til bakteriedrepende temperaturer.

Fordøyelsesforstyrrelser

Griseører forårsaker problemer for fordøyelsessystemet til hundene på et par måter. Den første er at det høye fettinnholdet kan være vanskelig å fordøye. En hund med følsom mage kan ende opp med kvalme. Størrelsen på grisens ørebehandling kan være utfordrende for en mindre hund å nippe til en håndterbar svelging og fordøyelig størrelse. Store biter av griseøret kan komme inn i spiserøret og forårsake blokkeringer og kvelning. Lenger ned i fordøyelseskanalen har biter av griseøret som forblir intakte på grunn av ufullstendig fordøyelse, også forårsaket blokkeringer i tynntarmen.

Husk informasjon

Å motta nøyaktig informasjon om tilbakekalling av mat til kjæledyr er et viktig skritt for å velge hva du skal mate hundekammeraten din. The Humane Society of the United States og Food and Drug Administration of the Federal Health and Human Services opprettholder online lister som inneholder obligatoriske og frivillige tilbakekallinger av dyrefôr, inkludert grisører til hunder.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: LIVET Med Valp VS Uten (Kan 2024).

uci-kharkiv-org