Sjampoapplikatorer for hunder

Pin
Send
Share
Send

Å bade hunden din er ikke alltid en avslappende opplevelse. Jo raskere du kan skumme ham opp og skylle av, jo lykkeligere blir dere begge.

Kommersielle søkere

Kommersielle hundesjampoapplikatorer kjører spekteret fra billige plastrør med en ventil som passer over kranen og har et sjamporeservoar, til eksklusive modeller som dispenserer en forhåndsbestemt blanding av sjampo og varmt vann. For bading av langhårsraser, se etter en applikator med en utvidet munnstykke som lar deg påføre sjampomblandingen under pelsen på hudnivå.

Skrubber-dispenser applikatorer

For uhyggelig skitne hunder er litt albuefett i orden. Du kan finne kombinasjons-sjampoapplikator-skrubber i dyrebutikkbutikker. De fleste har gummi eller avrundede plastspisser festet til en containerbase. For å bruke kombinasjonsapplikator-skrubber, våt din pouting pooch grundig og klem skrubber-applikatoren etter behov for å spre sjampo blandingen. Disse praktiske tingene hindrer deg i å famle rundt deg etter sjampoflasken som bare rullet utenfor rekkevidde.

Husholdningspenger

Lagre plastflaskene fylt med oppvaskmiddel. Disse er gode hundesjampoapplikatorer, og de kommer med et lite tips for å rette løsningen dit du vil ha den. Pumpetype håndsåpespensere fungerer bra hvis du vil bruke hundesjampo en håndfull om gangen. Rimelige plastkatter og sennepsflasker er tilgjengelige i butikker av dollar. Bruk forskjellige farger; en for sjampo og en for balsam for hunder.

Dyp rengjøring

Å få langhåraser rene kan være en jobb. Etter at du har brukt sjampoen så nær huden som mulig, masserer du den gjennom hundens pels, enten med en skrubbevott eller med fingrene. Gummihansker er en velsignelse når du må skrubbe de "skvisete" flekkene på hundens bakre ende.

Tips om hundesjamping

Bruk bare hundesjampo på hunden din. Mennesker sjampo kan inneholde kjemikalier og skumdannende midler som kan irritere hundens ømme hud. Unntaket fra denne regelen er at du kan bruke fortynnet tåreløs babysjampo i ansiktet til hunden din, men likevel unngå å få den i øynene. Skyll bort alle spor av sjampo og tørk håndkleet for å fjerne overflødig vann. Ikke bekymre deg hvis han fremdeles lukter litt hundeaktig, det er normalt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 토익스피킹 해커스 세이임의 최신 토익스피킹 기출유형특강 3탄 Part3 - TOEICSPEAKING 토익스피킹 레벨 모의고사 기출문제 토스인강 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org