Bør du la vannskålen ligge nede for hunden din hele dagen?

Pin
Send
Share
Send

Ved å sette sammen hundens diettplan er vann en veldig viktig komponent å vurdere. Hunden din krever konstant tilgang til vann.

Vannskål

Forsikre deg om at vannskålen alltid er nede på bakken for hunden din. Hvis bollen for eksempel er på benken, vil ikke kjæledyret ditt få tilgang til det - og det er viktig at hunder alltid har rikelig med rent vann i nærheten. Husk at vann er like nødvendig for hunden din som hans daglige måltider.

Forfriskende vannet

Det er avgjørende å forfriske hundens drikkevann. Ikke bare er det nødvendig å sørge for at du hele tiden fyller på nivåene, det er også nødvendig å rense ut bollen regelmessig. Gjør det til et poeng å vaske hundens bolle grundig en gang hver morgen - det siste du ønsker er at bakterier skal utvikle seg i den - yuck. Avhengig av hundens vanninntak, bytt vann også minst to til tre ganger per dag.

Dehydrering Risiko

Hvis din stakkars pooch ikke har vann i nærheten av ham hele tiden, risikerer du at han blir dehydrert, spesielt i de brennende varme sommermånedene. Overdreven tap av væske i kroppen kan føre til livstruende konsekvenser, så det er viktig å sørge for at hunden din alltid har nok vann, enten han er en ung valp, salvie eldre eller hvor som helst i mellom.

Veterinærhjelp for hunder som ikke drikker

Selv om hunden din alltid har tilstrekkelig vann foran seg, kan du ikke alltid "få" ham til å drikke den hvis han ikke vil. Hvis du merker at hunden din ser ut til å ha ingen interesse i vannskålen foran ham, må du avtale en avtale med veterinæren umiddelbart og holde øynene åpne for hint om utilstrekkelig vanninntak og dehydrering, inkludert uvanlig panting, utmattelse, tørrhet av tannkjøttet og tap av appetitt. Eldre hunder opplever noen ganger redusert tørst, så vær nøye med å følge med.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: LIVET Med Valp VS Uten (Juni 2024).

uci-kharkiv-org