Bør du kull trene en Yorkie Poo eller gå utenfor?

Pin
Send
Share
Send

Yorkie poos er kjære små skapninger som kan gi deg mye glede i livet ditt. Lite tid og oppmerksomhet er kjent for å være smart og relativt lett å trene, og kan hjelpe deg med å etablere en husbruddrutine som fungerer best for deg.

Din livsstil

Litter box training er et flott alternativ for folk som bor i leiligheter, leiligheter eller som er mye hjemmefra. Søppelboksopplæring sørger for enkel opprydding og redusert lukt. Men hvis du ofte er hjemme eller liker å ta Yorkie poo ut for vanlige turer, løp eller turer til parken, kan utendørs trening være mer egnet for din livsstil.

Husbrudd utenfor

Gjør vane med å ta Yorkie-pooen din ut for å gå på do etter at han våkner fra å sove, eller omtrent 10 eller 15 minutter etter at han har spist eller drikker mye vann. Hold øye med ham når han begynner å vise "gotta go" -tegn som å snuse rundt eller begynne å sitte på huk. Når du tar valpen din utenfor, gjør det til en forretningsorientert tur og ikke lek rundt; I stedet oppmuntre valpen din til å komme i gang. Beløn ​​alle anstrengelser for å bruke potten på rett sted med en spesiell godbit eller matbit.

Husbrudd inne

Yorkie poo er liten i vekst, så det er mye enklere å trene ham til en søppelkasse enn å trene en større rasehund. Hvis du har en mannlig Yorkie-poo, må du bruke en søppelboks med høye sider, helst i et hjørne, for å imøtekomme benløfting. Ta ham med til søppelkassen, akkurat som du ville gjort hvis du tok ham med utenfor badet, og beløn ham for å gjøre gjerningen sin der han skulle.

Rydd opp ulykker

Hvis valpen din har en ulykke utenfor søppelboksen, må du rengjøre den med et enzymatisk rengjøringsmiddel for å fjerne alle luktespor. Dette vil forhindre at Yorkie poo bruker det samme upassende stedet om og om igjen. Ikke rop på valpen din eller slå ham hvis han har en ulykke. Det kan få ham til å frykte og mistro deg.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Getting a Yorkie Puppy? (Juni 2024).

uci-kharkiv-org