Hudproblemer i Rottweilers

Pin
Send
Share
Send

i Rottweiler-bilde av Stana fra Fotolia.com

Rottweilerens trygge holdning og glatte pels får dem til å virke som en hundemodell av styrke og helse. Rottweilers lider ofte av arvelige, diett eller midlertidige hudproblemer.

Kosthold

Hvis hunden din konstant klør eller feller, eller hvis han får utslett, kan problemet faktisk være diettrelatert. Faktisk er flere helsemessige forhold forbundet med rottweiler-rasen forårsaket eller forverret av ernæringsmangel, ifølge Rottweiler Training Tips. Hvis veterinæren din finner ut at ernæringsmangel er ansvarlig for hundens hudproblemer, bør du konsultere ham om mat og måltid. Han kan anbefale et alternativt matvaremerke som bedre imøtekommer hundens ernæringsbehov eller foreslår andre typer mat som er trygge for kjæledyret ditt. Rått kjøtt, grønnsaker og annen "folkemat" anbefales i noen tilfeller.

Fordøyelsesproblemer

Siden rottweilers ofte lider av et upassende kosthold, er det lett å feilaktig anta at det er kilden til deres hudproblemer uten å undersøke andre fordøyelsesproblemer. Inflammatorisk tarmsykdom er en dårlig forstått og uhelbredelig tilstand som rammer både mennesker og hunder. Hudsykdommer og hårtap er vanlige symptomer på IBD hos hjørnetenner, ifølge Rottweiler Health Foundation. Kostholdsallergier kan forårsake lignende hudsymptomer og kan ledsages av oppkast eller diaré. Ta hunden din til veterinæren så snart som mulig hvis det oppstår andre symptomer.

Hudinfeksjoner

Rottweilers er veldig beskyttende, så de har vanskelig for å gå tilbake fra en opplevd utfordring. Selv om hunden din ikke går ut og leter etter en kamp, ​​er det en god sjanse for at han ikke trekker seg tilbake hvis en annen hund truer ham. En hundekamp er en fin måte for bakterier og sopp å reise fra en infisert hund til en sunn. Selvfølgelig kan hunden din også plukke opp hudinfeksjoner utenfor slagmarken. Patogener kan smitte hunden din gjennom parasitter, passiv kontakt med andre dyr og ved å bare være på rett sted til rett tid. Ringorm, gjærinfeksjoner og skabb er bare noen få av hudinfeksjonene som kan irritere hundens hud og forårsake skade på hårsekken, kløe og betennelse.

Hudallergier

Rottweilers er ikke disponert for en bestemt type hudallergen, men det betyr ikke at de kanskje ikke har en bivirkning på visse partikler. Hunder av alle raser kan lide av et overfølsomt immunsystem som reagerer negativt på støv, pollen, plast eller rengjøringsmidler. Rengjør huset regelmessig og begrens hundens tilgang til skap, kjellere og andre lagringsområder for å minimere eksponeringen for husholdningsallergener. Snakk med veterinæren din om midlertidig, hundesikker allergimedisin for å lindre lidelsen mens du prøver å isolere og fjerne allergenet fra omgivelsene.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: LEGENDARY Rottweiler trainer Dropping KNOWLEDGE and working our NEWEST DOG! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org