Hvordan stoppe tyske hyrder fra å bjeffe hele tiden

Pin
Send
Share
Send

Oppdrettet som gjeterhunder, er tyske hyrder hunder med høy energi som liker å snakke. Barking var en taktikk for å holde sauer i bevegelse, og det er et trekk rasen ikke har gitt opp gjennom generasjonene. Når din holder på å ta munnen uten å stoppe, ta ansvar, trene ham og gi avledninger for å hjelpe ham med å sparke vanen.

Din posisjon: Alpha

Tyske hyrder er intelligente hunder med en sterk følelse av pakkehierarki. Å etablere deg som alfahund betyr at poochet ditt vil respektere deg og din autoritet. Rett hunden din med selvtillit, og oppfør deg som en leder - ikke la ham ta leketøy fra deg eller vinne i dragkamp før grunnreglene er fast etablert. Tigging eller kajolering fungerer ikke med tyske hyrder. Fortell ham i stedet hva han skal gjøre med en fast stemme for å få autoritet. Når du har etablert din posisjon i husstanden, vil han sannsynligvis slutte å bjeffe når du blir bedt om det.

Trening

Din pooch ble avlet for å jage sauer hele dagen, noe som betyr at han har energi til å brenne. Å sørge for at han har mye trening daglig, bør redusere bjeffingen hans. En sliten hund vil ikke ha energi til å bjeffe uten grunn, og den daglige stimuleringen, hvis du tar ham utenfor hagen din, vil lindre kjedsom bjeffing. Tyske hyrder er utrolig opplærbare, så prøv deg med å kaste ham en flygende plate, lære ham triks eller kjøre en hinderløype i bakgården i tillegg til daglige turer og turer til hundeparken.

Opplæring

For å trene Kaiser til å slutte å bjeffe på kommando, lær ham først å snakke på kommando. Dette hjelper ham med å lære seg passende tider for å bjeffe. Vent til han begynner å bjeffe, så si "Snakk." Når han fortsetter å bjeffe, gi ham en godbit som en belønning. Fortsett denne prosessen til han begynner å bjeffe etter at du har sagt kommandoen i stedet for før du sier kommandoen. Når denne ferdigheten er godt inngrodd, begynn å jobbe med "Quiet" -kommandoen. Mens han bjeffer, si "Stille" med en fast, men lav stemme - det nytter ikke å prøve å kjefte en bjeffende hund. Fortsett å si det igjen og igjen til han slutter å bjeffe, så gi ham en godbit. Når du tror han har ideen, begynner han å bjeffe med "Speak" -kommandoen og stopp den med "Quiet" -kommandoen, og gi godbiter hver gang han følger din instruksjon. Neste gang han bjeffer på postmannen, fortell ham kommandoen "Stille" slik at du ikke trenger å jage posten din nedover gaten.

Leker

Kjedsomhet og separasjonsangst er vanlige årsaker til at valpen bjeffer om natten eller når du ikke er hjemme. Hold ham opptatt ved å fylle verden med leker. Tyske hyrder er smarte nok til å glede seg over puslespill, som de må snu til en godbit faller ut. Din kan like leker som lyser opp eller bråker når han leker med dem.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Træn din hund til at være i ro, når der kommer gæster (Juli 2024).

uci-kharkiv-org