Hvordan stoppe hundene fra å bjeffe når eieren ikke er i nærheten

Pin
Send
Share
Send

Dine mentale krefter forteller deg at Fido bjeffer kontinuerlig når du ikke er i nærheten. OK, det er nok naboene som klager på det, men resultatene er de samme: Fido går i bjeffemodus hver gang du forlater huset. De gode nyhetene? Det er et problem som kan løses.

Trinn 1

Finn ut hva som forårsaker bjeffing. Dette kan ta litt detektivarbeid fra din side. En barnepike som er installert i hovedrommet - eller hvilket rom hunden bruker mest tid på - kan hjelpe. Prøv å få en som spiller inn lyder, slik at du kan identifisere eventuelle lyder som kan utløse bjeffingen. Hvis du kan spare tid, late som du drar, men i stedet henge i nærheten, på et sted der hunden din ikke kan se, høre eller lukte på deg. Legg merke til hvor snart bjeffingen starter og hvor ofte det oppstår. Dette vil gi deg en anelse om hva som utløser bjeffing.

Steg 2

Gi Doggie noe å gjøre når du ikke er i nærheten. Frys et bein eller en godbit i en beholder full av vann. Dette vil holde ham opptatt en stund og slikke bort for å komme til skatten. Tyggeleker kan også gjøre susen. Eller la TV-en være på og stille den inn på en dyrekanal. Ikke bare vil bildene underholde ham, men lydene kan blokkere noe av utsiden av støyen som utløser bjeffingen.

Trinn 3

Vurder en barkkrage. Nei, ikke den typen som sjokkerer den stakkars hunden hver gang han bjeffer. I stedet får du en krage som avgir en irriterende høy tonehøyde eller en som sender et luftstrøk inn i hundens ansikt og nakke hver gang han bjeffer. Disse halsbåndene fungerer best hvis du bare har en hund, da de kan utløses hvis en annen hund bjeffer i nærheten av den. Du vil ikke at Fido skal lide når det er Rufus som bråker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundens triks går viralt (Kan 2024).

uci-kharkiv-org