Hvordan stoppe overdreven bjeffing når du har flere hunder

Pin
Send
Share
Send

Hvis du har flere støyende hunder som holder konserter hele dagen, er naboene dine sannsynligvis ikke glade bobiler. Selv om bjeffing er en hunds måte å kommunisere på, kan det føre til klager, søvnløse netter og heftige bøter når det er overdrevet. For å unngå dette, korriger oppførselen en hund av gangen.

Trinn 1

Gi hundene dine daglig mental og fysisk stimulering. Ta hundene dine på tur og spill spill, for eksempel å hente og tautrekking med dem. Dette vil trette dem ut, hjelpe dem med å forbrenne energi og forhindre kjedsomhet, slik at de er mindre sannsynlig å ty til generende bjeffing. Gi dem tyggeleker og matfylte hundeleker, og planlegg korte lydighetstreningstimer for mental stimulering.

Steg 2

Ignorer hundene dine når de begynner å bjeffe for din oppmerksomhet. Lat som om de ikke er i rommet - ikke se på dem, ikke kjær dem og ikke snakk med dem. Når de slutter å bjeffe, gi dem ros og godbiter for å styrke god oppførsel. Over tid vil de innse at det å være stille får oppmerksomheten din og det å ikke være støyende.

Trinn 3

Lukk gardinene hvis det er noe utenfor som utløser bjeffingen. Kanskje bjeffer hundene dine på å erte katter eller på folk som går forbi. Hvis de ikke kan se dem, har de ingen grunn til å bjeffe.

Trinn 4

Bevæpne deg med en tom brusboks som er delvis fylt med mynter. Når de lodne vennene dine begynner å bjeffe, kaster du myntekannen på gulvet nær hundene dine. Støyen vil distrahere dem og bryte konsentrasjonen, slik at de slutter å bjeffe. Forsikre deg om at de ikke ser deg kaste boksen - du vil at de skal tro at det er deres bjeffing som utløste den ubehagelige, plutselige støyen. Med konsistens vil bjeffingen stoppe.

Trinn 5

Lær hundene dine å være stille på kommando, og begynn med hunden som starter barkfesten. Be en venn ringe på døren, og når initiativtaker begynner å bjeffe, gå opp til ham og si "nok" eller "stille." Hold et lite, uimotståelig stykke kylling eller biff rett over nesen. Han slutter å bjeffe for å lukte godbiten. Lukk godbiten i knyttneve og lokke kjæledyrkameraten din bort fra døren. Vent i tre sekunder og gi ham godbiten for å belønne ham for å være stille. Forleng gradvis varigheten hunden din må vente på godbiten. Over tid begynner han å forstå betydningen av "stille" og vil adlyde i påvente av en mulig godbit. Gjenta denne treningstaktikken med alle andre hunder i huset.

Trinn 6

Bruk en kommersiell anti-bark-enhet for å stoppe hundenes overdreven bjeffing hvis ingenting annet ser ut til å fungere. Hver gang en av hundene dine bjeffer, avgir anti-bark-enheten en høyfrekvent lyd som mennesker ikke kan høre. Lyden gjør hundene dine ører så de slutter å bjeffe. Når du bruker denne enheten, må du huske at selv om bare en hund bjeffer, vil alle hundene i husstanden få konsekvensene. Alternativt kan du bruke citronellahalsbånd for en lignende effekt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundebarking. Lydeffekt. Hunder som bjeffer (Juni 2024).

uci-kharkiv-org