Hvordan stoppe pudler fra å slikke

Pin
Send
Share
Send

Hudproblemer kan gjøre at pudelen begynner å slikke, bite eller gnage på seg selv til huden hans er rå eller til og med blødning. Du må forhindre at hunden din slikker seg slik at huden hans kan gro og nye problemområder ikke utvikler seg som et resultat av fortsatt slikking.

Trinn 1

Ta pudelen din til en veterinær som er kjent med rasen og be ham om å evaluere hunden din grundig for alle typer medisinske tilstander som kan være ansvarlige for å forårsake slikkeatferd. Behandle pudelen din for eventuelle forhold som veterinæren diagnostiserer ham med.

Steg 2

Vask hunden din med en mild sjampo, for eksempel babysjampo eller mild hundesjampo. La pelsen tørke naturlig, og spray deretter områdene der han slikker med et antislikke- eller anti-tyggeprodukt designet for bruk på hunder. Følg alle produktinstruksjonene for å sikre at du bruker produktet mot slikking.

Trinn 3

Plasser en tyggekjegle rundt hundens nakke eller legg snuten på hunden din slik at den ikke kan slikke seg selv. Hold kjeglen eller snuten på hunden din til noen skade på huden hans leges.

Trinn 4

Rådfør deg med en profesjonell hundetrener som spesialiserer seg i å jobbe med pudler hvis hunden din fortsetter å slikke selv etter at hudskader har grodd og underliggende veterinærproblemer er blitt behandlet. Arbeid med en trener for å bryte hundens slikkevane mens du gir ham mange fysiske aktiviteter, oppmerksomhet og leker for å distrahere ham fra å slikke.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Bad og føn (Kan 2024).

uci-kharkiv-org