Hvordan stoppe en mops valp fra å nappe folk

Pin
Send
Share
Send

i Santa Pugs-bilde av wingsinmoonlight fra Fotolia.com

Alle valper nipper i lek med søsknene sine og kan ofte være for grove. Du må kanskje oppføre deg som en valp selv på treningsøktene, men det resulterer i en nippefri pakke.

Trinn 1

Lek med mopsvalpen din og la ham legge munnen på deg og leke som han gjorde med søsknene. Når han nipper deg hardt, skrik “ouch” eller rop høyt som en valp ville gjort hvis han ble skadet. Valpen din skal være bekymret og slutte å leke et øyeblikk.

Steg 2

La armen eller hånden bli halt samtidig som du kjefter eller skriker “ouch”. Dette viser valmuevalpen din at du er såret der han nappet deg. Trekk hånden din tilbake fra ham slik at han ikke kommer lett til den igjen fra sin stilling.

Trinn 3

Gi valpen en godbit når han kommer til deg og slikker såret forsiktig. Dette innpoder oppførselen til bittinhibering og viser at han er forsiktig.

Trinn 4

Fortsett å leke med valpen din. Gjenta yelp eller “ouch” hvis han nipper deg hardt igjen. Gjør dette ikke mer enn tre ganger i løpet av en 15-minutters spilløkt.

Trinn 5

Sett valpen din i time-out hvis han ikke legger seg. Vend ryggen til ham og ikke spill med ham i 15 til 20 sekunder. Dette vil gi ham signalet om at du bare vil spille med ham hvis han er forsiktig. Hvis du kommer rundt deg for å møte deg, fortsett å vri ryggen til ham.

Trinn 6

Beløn ​​valpen din med godbiter når han lett legger munnen på deg, men ikke biter hardt for å nippe deg. Snart vil han forstå og ha en lett munn når han spiller.

Trinn 7

Fortsett treningen med mykere biter som er unntatt fra valpen din til han bare vil munnhånden din, men ikke bite i det hele tatt på folks hender og lemmer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden å hilse pent på andre mennesker. Solplassen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org