Hvordan stoppe Tiger Tiger Oscar fra å kjempe med min andre fisk

Pin
Send
Share
Send

i Red Tiger Oscar-bilde av Mike Price fra Fotolia.com

Selv om en Oscar-fisk kan være aggressiv, vil han dele tanken sin med annen fisk. Som mange arter er imidlertid hver Oscar forskjellig; noen er mer aggressive enn andre.

Velge riktig fisk

Du kan sette annen fisk i et akvarium med en Oscar-fisk, men husk at hvis en fisk kan passe inn i munnen hans, er de et potensielt måltid.

Som hovedregel vil Oscar-fisk leve med de fleste andre siklider som ligner dem i størrelse. Imidlertid er den beste fisken å sette i dem sølvfisken. Sølv dollar er store, raske og liker til og med å rydde opp etter at Oscar har etterlatt seg et rot etter et måltid.

Ikke legg liten til middels steinbit med en Oscar-fisk. Hvis han prøver å spise dem, vil ryggene deres bli fanget i munnen hans og til slutt drepe ham.

Finne riktig størrelse tank

Du må sørge for at tanken din er stor nok til flere fisk. Hvis du legger til fisk i en Oscar-tank som er mindre enn 70 liter, vil Oscar mest sannsynlig mobbe og drepe dem.

Den foreslåtte tankstørrelsen for en Oscar-fisk alene er 55 liter, men han vil sannsynligvis vokse ut når han er full lengde på 12 inches. For å være på den sikre siden, og absolutt når du legger inn annen fisk med ham, bør du kjøpe en tank som har plass til mer enn 70 liter.

Mate godt

Du må gi Oscar et godt balansert kosthold. I naturen vil en Oscar spise annen fisk, insekter og ormer, men han vil også spise frukt og grønnsaker. Tilsett mat med høykvalitets fiskepellets. Når Oscar modnes til sin fulle lengde, må du mate ham større godbiter som rå reker.

Hvis du mater Oscar godt, er det mer sannsynlig at han holder seg borte fra fisk du putter med ham.

The Last Resort

Oscar-fisk kan være vanskelig å forutsi. Hvis du merker at Oscar-fisken din virker for aggressiv mot den andre fisken, må du fjerne den umiddelbart fra tanken og huse ham i et eget akvarium. For det meste vil han kjempe fisk for territorium og mat. Hvis han er godt matet og har god plass til å bevege seg, bør han ikke gi noen problemer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to make Oscar fish grow FAST - Power Feeding (Juli 2024).

uci-kharkiv-org