Forsyninger til parakittene dine

Pin
Send
Share
Send

Parakitter er omgjengelige, nysgjerrige små ting. I fangeinnstillinger trenger de riktige forsyninger, ellers vil de ikke like et oppfylt liv som de burde. Leker, abbor og mer hjelper til med å holde parakitter sunne for sinn og kropp.

Fuglekassen

Uten tvil det viktigste du kan gi parakittene dine, fugleburet er deres hjem i hjemmet ditt. Det er her de tilbringer mesteparten av tiden sin, og hvor de er beskyttet mot potensielle trusler som varme komfyrtopper, takvifter og andre kjæledyr. Mens parakitter skal komme ut for sosialt samvær og spilletid hver dag, må de leve det meste av livet i sitt felles bur for å holde seg trygge og for å holde hjemmet rent. Mens en ensom undulat kan leve halvkomfortabelt i et bur så lite som 1 kubikkfot, bør buret være større når du har flere parakitter - som du vanligvis burde, da de ikke er vant til å leve alene. Så mange som tre eller fire parakitter kan leve i et bur som er 2 meter bredt, 1 fot dypt og 1 fot høyt, men jo større jo bedre. Skal opp horisontalt, ikke vertikalt, da disse fuglene pleier å holde seg til den øvre halvdelen av buret uansett hvor høyt det er. Forsikre deg om at du har minst en abbor for hver fugl, og velg fugler i forskjellige teksturer, slik at de kan nyte litt variasjon.

Cuttlebone og leker

Parakitter har aktive sinn, så hold dem skarpe ved å strømpe buret med leker. Hold flere i buret om gangen - minst en eller to for hver fugl - og bytt dem ut hvert par dager for rengjøring. Buret skal til enhver tid ha en rekke leker, og alternativer på siden, fordi disse fuglene trives med variasjon og kan kjede seg med de samme gamle leketøyene. Innfør nye leker av og til for å holde dem stimulert. Et bur trenger et bøyleben, som parakittene vil dele for å opprettholde nebbet og få ekstra næringsstoffer som kalsium.

Bird Chow

Selvfølgelig må en fugl spise, så hold pantryet lager med frø formulert spesielt for parakitter. Gi dem også fersk frukt eller grønnsaker, som jordbær og gulrotbiter, hver dag. Hvis du gir fuglene dine naturlig dehydrert frukt, kan de dyppe den i vannskålen for å lage en suppe. Fjern uspist fersk mat en gang om dagen, og gi ferskvann på daglig basis. Parakitter er vant til felles opphold og vil gjerne dele en enkelt tallerken med mat og en med vann, så gjør bare frø tilgjengelig i henhold til antall parakitter du har og instruksjonene på pakken. Fuglene burde ikke ha noen fersk mat, så ta kontakt med din veterinær for informasjon om hva en undulat ikke skal spise - avokado er for eksempel et giftig nei-nei for disse fuglene.

Rydder opp

Du trenger litt forsyninger for å holde parakittenes bur rent og pent, ellers vil både du og kjæledyrene bli igjen med et stinkende, ubehagelig rot. Linje bunnen av buret med papir - ikke avispapir, som kan ha giftig blekk - og fjern det regelmessig for å holde det pent og friskt. En enkelt undulat skulle ha endret burbekledningen minst to ganger i uken for å holde avfallsnivået nede; jo flere fugler du har, jo oftere bør du bytte fôr: Hvis du har mer enn to parakitter i buret, bør du bytte fôr daglig. Når du skrubber buret, kan du ikke bruke noe kommersielt rengjøringsmiddel, da parakitter har følsomme åndedrettssystemer og kjemikaliene i rengjøringsmiddelet kan være skadelige selv etter det. Velg et naturlig rengjøringsmiddel uten skadelige ingredienser i stedet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Investering i indeksfonde med Sparinvest. Passiv langsigtet investering - Sparindex DJSI WORLD (Kan 2024).

uci-kharkiv-org