Hvordan lære triks til en engelsk bulldog

Pin
Send
Share
Send

i Portrett av en engelsk bulldog, med et trist blikk. bilde av Gabriela fra Fotolia.com

Mens engelske bulldogger kan være kjærlige, kjærlige følgesvenner, er de også kjent som sta og vanskelige å trene. Du kan lære bulldogen din å gjøre nesten hva som helst ved å bruke belønningsbaserte metoder.

Trinn 1

Lær hunden din å knytte lyden av en treningsklikker til en belønning. Trening av klikker er svært effektive verktøy som hjelper deg med å "merke" en god oppførsel, og sørger for at hunden din vet at han har gjort det riktige, selv om det tar deg et øyeblikk å gi ham en godbit. Klikk på treningsklikkeren og gi hunden din en godbit umiddelbart etter at hun overholder kommandoen. Gjenta denne øvelsen to til tre ganger per dag hver dag i en uke. Når hunden din begynner å lete etter en godbit umiddelbart etter at du har klikket på klikkeren, har du opprettet en forening.

Steg 2

Form hundens oppførsel ved å si en kommando når han spontant gjør oppførselen. Hvis du for eksempel vil lære hunden din å sitte, si "sitt" umiddelbart etter at han har sittet. Klikk deretter på treningsklikkeren og gi hunden en godbit. Dette hjelper hunden din med å lære betydningen av kommandoer, og gjør det lettere å øve på kommandoene. Det kan ta alt fra 10 til 100 repetisjoner av en kommando for hunden din å lære sin betydning, så øv deg på formingsøvelsen ofte i flere uker.

Trinn 3

Gi hunden din kommandoen du prøver å lære ham. Si "sitte" og vent til hunden din sitter. Når han gjør det, klikker du på treningsklikkeren og gir ham en godbit. Øv triks i miljøer med lite stress med få distraksjoner i to til tre uker.

Trinn 4

Gi hunden din kommandoen i miljøer med høyere stress som parker med folk i nærheten. Mange hunder sliter med å adlyde kommandoer når det er mange distraksjoner, så gradvis legg til flere distraksjoner i løpet av flere uker eller måneder. Beløn ​​alltid hunden din for å følge kommandoen.

Trinn 5

Begynn å bruke en tidsplan for intermitterende forsterkning når hunden din begynner å bruke kommandoen pålitelig. Beløn ​​ham noen ganger, men ikke andre. Hunder som blir belønnet hver gang de følger en kommando de vet, lærer at de bare må følge kommandoen når de vil ha en belønning. Imidlertid har hunder som ikke vet om de vil bli belønnet denne gangen eller neste gang, et mye sterkere insentiv til å adlyde kommandoen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden å hilse pent på andre mennesker. Solplassen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org