Aktuell loppebehandling for kattunger

Pin
Send
Share
Send

Kattunger er spesielt utsatt for lopper, som kan hoppe på dem ved fødselen. Naturlige alternativer krever litt arbeid, men de gir en trygg og effektiv behandling.

Bading

Dette er den enkleste og sikreste metoden for aktuell loppekontroll for kattunger i alle aldre. Bare dypp det lille tilskuddet ditt i varmt vann, og skum ham opp med babysjampo eller oppvaskmiddel - Dawn anbefales da den inneholder en avfettingsmiddel som virker spesielt effektiv på lopper. Start på hodet og skum tilbake til kattungens hale, og sørg for å få undersiden og bena. La skummet forbli på kattungen i minst fem minutter; dette kan kvele og drukne mange hvis ikke alle loppene. Skyll ham deretter grundig for å fjerne såperester og tørk den med et håndkle.

Loppekam

Forbered et lite kar med såpevann og legg kattungen på et håndkle. Start på toppen av hodet og kam mot baksiden av kattungens kropp med loppekammen. Dypp den i såpevannsløsningen for å fange lopper. Såpen holder loppene i vannet, der de vil synke og drukne. Kam kattungen grundig, og gjenta dyppingen etter hvert slag. Gjenta denne prosessen daglig for å fjerne og drepe lopper.

Neem olje

Neem olje, presset fra frøene til neem treet, har vist seg å være effektiv som en aktuell loppeavskrekkende på grunn av sin fryktelige lukt. Mens katter ikke kan bruke essensielle oljer - som lavendelolje - er neem trygt selv for kattunger når de blandes med sjampo; oljen fjernes under skyllingsprosessen slik at kattungen ikke svelger den mens du pleier den. Den gunstige lukten er fortsatt for å avskrekke lopper. Bland en liten mengde med babysjampo og skum opp kjæledyret ditt grundig; bare forbered deg på den ubehagelige lukten.

Eddik

Eddik er spioneringen som både trygg og effektiv til å avvise lopper, og den kan brukes selv på unge kattunger. Selv om det ikke dreper lopper av seg selv, legg det til babysjampoen ved badetiden for å utrydde flere lopper enn sjampoen alene; eller bland 3 ss eplecidereddik i en liter vann og bruk det som et skyll på kattungen din etter badet. Klapp ham tørr. Eller fyll en sprayflaske med en 50/50 blanding av enten hvit eller eplecidereddik og påfør denne på tørr pels; gni den inn og la han lufttørke for å avvise lopper.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 10 Photos With CREEPY Backstories (Kan 2024).

uci-kharkiv-org