Trening av en Greyhound

Pin
Send
Share
Send

Å trene en hund kan være litt utfordrende, spesielt hvis du jobber med en pensjonert racinghund. De må avlære noen ting før de kan lære.

Trinn 1

Akklimatisere hunden din til de nye omgivelsene, og gi ham tid til å bli vant til livet utenfor banen ved å ta ham rundt og vise ham sin verden. Racing vinthunder er begrenset til bur for det meste av dagen, så alt er nytt for dem. De har aldri sett barn, for eksempel, eller trapper, eller et svømmebasseng, kyr, gress, biler ... listen fortsetter og fortsetter. Hvis du prøver å tenke som en hund og forstå at alt han ser er en helt ny opplevelse for ham, vil du være i bedre posisjon til å forstå hans spesielle behov.

Steg 2

Bygg et tillitsfullt forhold til hunden din. Å ta en vinthund til en treningskurs eller jobbe en-mot-en med en profesjonell trener er den beste måten å trene vinthunden på, men det kommer senere. Når du først tar med deg hunden din hjem, må du gi deg selv og hunden din tid til å binde seg. Dette skjer ikke over natten. Banens ansatte har kanskje ikke vært voldelige eller harde, men de var absolutt ikke varme og uklare heller. Hunden din må lære å stole på mennesker, spesielt deg og din familie. Dette kan ta lang tid avhengig av hundens temperament, personlighet og livserfaringer så langt. Hjelp ham med å komme over enhver frykt ved å tilbringe tid med ham og leke med ham. Hvis du har en annen hund i husstanden, la dem tilbringe tid under tilsyn sammen. Greyhounds vil etterligne atferd. Hvis du har en trapp hjemme og vinhunden din ser hunden din gå opp og ned trappene, vil han lære med et godt eksempel. Lær vinhunden din å stole på deg ved ikke å heve stemmen din og bare gi mild korreksjon.

Trinn 3

Se på hunden din nøye og bli kjent med alle de spesielle hensynene som er involvert i å trene en pensjonert racinghund. Vær beskyttende mot alle små dyr, for eksempel katter eller lommedyr, til du vet hvordan hunden din vil reagere. Greyhounds har blitt betinget for å jage byttedyr, så vær spesielt forsiktig med å introdusere Greyhound til husdyr. Noen hunder kan ikke bry seg med disse dyrene i det hele tatt; andre kan ha et høyere byttedyr. Dessuten har noen vinhunder problemer med "sit" -kommandoen. Noen racinghunder har ikke lov til å sitte mens de venter på at løpet skal begynne, og blir stukket når de prøver, så de lærer å ikke gjøre det. Anatomien deres gjør det også litt vanskelig for dem å innta stillingen. Når du begynner på grunnleggende opplæring, må du kanskje hoppe over denne kommandoen eller bruke litt ekstra tid på den. Så igjen, kan hunden din sitte helt fint. Bare vær oppmerksom på at det er et potensielt problem.

Ressurser

Tips

  • Vær forsiktig med deg selv og vinthunden din. "Greyts" blir fantastiske følgesvenner når den første justeringsperioden er over. Bli med i en gruppe med andre nye hundeiere, slik at du kan dele tips og ideer, sammenligne notater og få flere "raske venner". Velg en Martingale-krage til vinthunden din; den er laget spesielt for hunder med slanke halser og hoder.

Advarsler

  • La aldri vinhunden din være i bånd, ikke engang når du tror han er pålitelig opplært til å bli. Greyhounds er synshunder; deres bytteinstinkt utløses når de ser bevegelse. Du vil aldri fange en løpende hund, så ikke ta sjansen.

Forfatter Bio

Michelle A. Rivera er forfatter av mange bøker og artikler. Hun gikk på University of Missouri Animal Cruelty School og er sertifisert med Florida Animal Control Association. Hun er administrerende direktør for sin egen ideelle organisasjon, Animals 101, Inc. Rivera er en dyreassistert terapeut, human lærer, tidligere lyssjef, redningskontaktør, hundetrener og veterinærtekniker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Greyhound Bus Museum 2018 Rally Procession out of Hibbing. (Juli 2024).

uci-kharkiv-org