Hvordan få to hannhunder å komme sammen

Pin
Send
Share
Send

Kjempende, aggressive hannhunder gir kaos i et hjem, og kan til slutt føre til skadet eiendom eller skade på hundene og til og med deg. Mens noen hunder har en aggressiv personlighet som er vanskelig å endre, er det måter å kontrollere hundene på og trene dem til å komme sammen.

Trinn 1

Spay begge hundene for å fjerne aggressive tendenser drevet av hormoner. Kastrering kan fjerne ønsket om å spraye urin, hyle, streife omkring eller se etter en kompis - noe som utløser kamp; i tillegg kan det være til fordel for hundens helse på mange måter.

Steg 2

Ikke la hundene ha noen uovervåket tid sammen der de kan begynne å slåss. Dette kan kreve å skille dem i huset, gi dem individuell tilgang til en inngjerdet hage eller binde dem på hver sin side slik at de ikke kan samhandle.

Trinn 3

Fjern alle lekene de kjemper om umiddelbart når problemet begynner, og gi begge hundene et fast "nei!" og skille dem. Ikke la dem leke med leker som fremkaller kamp.

Trinn 4

Hold hundene atskilt når de spiser; ikke la dem være i nærheten av hverandre før begge er ferdige med noe mat.

Trinn 5

Se på hundene nøye etter tegn på bryggekamp. Kroppsspråk som å stirre, stutte, kroppsstivhet eller å prøve å se større ut enn den andre hunden, må stoppes. Tramp foten og si noe høyt, for eksempel "nok" eller "slå den av". Ros hundene overdådig når de stopper oppførselen.

Trinn 6

Lær begge hundene grunnleggende kommandoer, og bruk lydighetstrening for å stoppe problemer slik at du ikke trenger å komme midt i to kamphunder - noe som kan føre til skade. "Sitt" og "legg deg ned" er viktig; trening kan også omfatte at hundene sitter eller legger seg flere meter fra hverandre, vendt mot hverandre, i flere minutter om gangen for å bli vant til hverandre.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Møter mellom hunder (Juni 2024).

uci-kharkiv-org