Typer av Chihuahua-blandinger

Pin
Send
Share
Send

i pretty chihuahua image av gb fra Fotolia.com

Klokken din og jeansene dine er designere, hvorfor ikke hunden din? Designerraser kommer fra å krysse to anerkjente hunderaser for å få en ny rase. Chihuahuas er en populær hundesort i seg selv, men krysser dem med en annen liten rase, og resultatene er søte.

Chorkie

Yorkshire terrier og Chihuahuas er to av de minste anerkjente hunderaser. Kryss disse to små hjørnetannene, og du vil være sikker på å få en flott ledsagerhund hvis mod er større enn hun er. Begge rasene er veldig intelligente. Fysiske egenskaper kan følge begge raser, noe som resulterer i en liten hund med en medium kort pels og spisse ører som kanskje eller ikke kan floppe over på toppen.

Chi-Poo

Å krysse en Chihuahua med en tekopppudel har kjære konsekvenser. Pelsen kan variere fra kort og uklar til mellomlengde, myk og krøllete. Valpene kan ha spisse ører som står opp, eller floppyører som en puddel. Begge rasene er intelligente, men pudler pleier å være litt mer aktive. Se etter noen eller alle disse egenskapene i en chi-poo.

Chiweenie

Hva får du når du krysser en Chihuahua med en dachshund? Svaret er en chiweenie. Hvis du blander trekk fra begge raser, vil du sannsynligvis ende opp med en smart, modig og kjærlig hund. Fysisk kan du få en hund som ser ut som en Chihuahua, men med en langstrakt kropp, eller en som har en Chihuahuas kompakte bygning med en gravhunds floppete ører. Det er langhårede varianter av begge raser, men hvis du avler to korthårede hunder, vil du mest sannsynlig ende opp med en korthåret valp i nesten hvilken som helst farge.

Chizer

Det kan være lurt å avle en Chihuahua med en miniatyrschnauzer bare for å kunne fortelle folk at hunden din er en "chizer". Fysisk har denne designerrasens pels en tendens til å være uklar, men myk og har enten spisse ører, floppyører eller spisse ører som flopper. Du kan finne en chizer med et boxy schnauzer-ansikt og slank Chihuahua-hår og kropp, eller luftig med en Chihuahuas runde hode og spisse snute. Når det gjelder temperament, er begge raser intelligente og våkne, og du bør aldri undervurdere hverken for deres lille vekst.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Krallen schneiden beim Hund Tierarzt klärt auf (Juni 2024).

uci-kharkiv-org