Bruken av eddik for å forhindre hårtap hos hunden

Pin
Send
Share
Send

Hvis du mener at eddik har noen mystiske egenskaper som hindrer håret i å falle ut, har noe gått veldig galt i løpet av forskningen din. Imidlertid er hvit og eplecidereddik sterke smaksavskrekkende midler som kan bidra til å stoppe hårtap forårsaket av overdreven slikking, tygging og biting.

Smakavskrekkende

Mens mange dufter tiltrekker kjæledyret ditt, gjør noen underverker for å frastøte henne. Selvfølgelig må du holde deg til stoffer som er ufarlige for hunder, og eddik er et perfekt eksempel; det er trygt og hunder hater lukten. Smakavskrekkende midler er gode for å hindre at den hårete vennen din kommer inn i hagen din og for å forhindre at hun tygger, biter og slikker for mye som forårsaker hårtap, noe som er en form for selvlemlestelse. Prøv en 50 prosent vannet ned applikasjon først over bekymringsområdene. Håpet er at hunden din ikke vil bli overveldet av lukten på henne, men at den vil holde henne i å tygge og slikke. Hvis det ikke virker, prøv stadig mindre fortynnede blandinger. Vær oppmerksom på at eddik stikker på åpne sår, så sjekk nøye for å være sikker på at hunden din ikke har ødelagt huden med tennene. Rådfør deg alltid med en kvalifisert veterinær om helsen og velferden til kjæledyret ditt.

Følelsesmessige forstyrrelser

Kjedsomhet, understimulering, stress, angst og annen følelsesmessig opprør kan føre til overdreven biting og slikking som kan forårsake hårtap på poochen din. Fordi disse årsakene er psykologiske i stedet for fysiske, er det ikke andre symptomer på kjæledyrets hud som kan forverres av eddik (med mindre kjæresten din har knust sin egen hud). Denne situasjonen er en god kandidat for eddiksmak avskrekkende for å få hunden din til å slutte å selvmutilere. Selvfølgelig er dette bare en figurativ bandasje for et mer alvorlig problem. Bruk eddik for å stoppe den destruktive oppførselen, men ta passende skritt for å avhjelpe hundens følelsesmessige forstyrrelse. Avhengig av årsaken kan dette bety at du mer oppmerksomhet, gir mer leker og trening, gjør miljøendringer og bruker en beroligende medisin.

Eddik for lopper

En avskrekkende eddiksmak er en god ide hvis poochen din har loppeangrep. Hårtapet hennes kan være fra en allergisk reaksjon på loppebitt - en tilstand som kalles loppebittdermatitt - og det kan være av overdreven tygging, bitt og slikking forårsaket av kløe; det kan også være fra kombinasjonen. Eddik hjelper til med å forhindre at hunden din skader seg selv og forårsaker hårtap, og det reduserer risikoen for at hun får lopper mens hun tygger den infiserte huden. Svelging av lopper er en vanlig måte hunder får bendelorminfeksjoner på. Eddiken hjelper også med å holde loppene utenfor hunden din, da de heller ikke bryr seg om duften. Husk at loppene fortsatt er rundt, så du trenger en aggressiv behandlingsplan, men eddiken begrenser poochens lidelse i mellomtiden.

Bekymringer

Selv om en eddiksmak avskrekkende kan hjelpe med et øyeblikkelig problem, må hundens hårtap vurderes av veterinæren din. Selv om det kan se ut som overdreven slikking eller tygging er årsaken, er dette ikke nødvendigvis tilfelle. Selv om det er, utløser noe denne oppførselen - noe som krever en profesjonell diagnose og behandling. I tillegg til kjedsomhet, stress og lopper, inkluderer andre vanlige årsaker til denne formen for selvlemlestelse matallergi, kontaktdermatitt og andre allergiske hudsykdommer, skjoldbruskforstyrrelser og andre kilder til hormonell ubalanse, lokalisert smerte, alvorlig tørr hud, flått og midd. Arbeid med veterinæren din for å håndtere problemet for å stoppe overdreven biting og slikking, hårtap og din lidelse.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Roar Strand Hårtransplantasjon. Masterklinikken (Juli 2024).

uci-kharkiv-org