Vil eddik nøytralisere urinlukt hos kjæledyr?

Pin
Send
Share
Send

Den dvelende lukten av urin - uansett hvor svak den er - kan oppmuntre både hunder og katter til å fortsette tilsmussing på upassende steder. Eddik kan være en effektiv urin luktneutraliserende når den brukes riktig.

Fordeler med duftfjerning

Både hunder og katter er svært territoriale dyr. Spesielt menn vil sannsynligvis fortsette å markere det samme området de tidligere har tilsmusset, og dermed kan en svak urinlukt vise seg å være katastrofal for hus- og søppeltrening. Selv om du ikke kan lukte det, kan kjæledyret ditt sannsynligvis, så det er viktig ikke bare å rydde opp i flekken, men også å nøytralisere lukten.

Hvordan eddik fungerer

Det meste av lukten i urinen skyldes ammoniakk, et sterkt alkalisk stoff. Eddik er sur og hjelper til med å nøytralisere denne duften. Eddik er mindre effektiv til å eliminere dårlig lukt fra avføring og oppkast, men kan supplere andre luktfjerner.

Behandling av flekker

Bare å påføre eddik direkte på et skittent område er ineffektivt for å fjerne både flekken og lukten. I stedet må du rengjøre området grundig. Start med å suge opp all flekken ved hjelp av et absorberende håndkle. Prøv deretter et enzym eller oksygenbasert flekkfjerner og bruk i henhold til pakningsinstruksjonene. Ikke tilsett eddik før du har fjernet flekkfjerner.

Eddik Behandling

For å behandle det skitne området, bland 1 del hvit eddik til 6 deler vann i en sprayflaske, og spray deretter for å mette flekken grundig. Bruk en tannbørste eller teppebørste til å gni inn i flekken, og la løsningen være på i fem til ti minutter. Fjern deretter eddiken helt med et absorberende håndkle, og rengjør flekken igjen med en flekkfjerner for å fjerne overflødig eddik.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Iko på romsøk 2 (Juli 2024).

uci-kharkiv-org