Hvordan vaske ut en urinflekk i hunden

Pin
Send
Share
Send

jeg morsom hund som sover på pute med korslagte ben av Paul Retherford fra Fotolia.com

Mens du bryter hvalpen din, vil det sannsynligvis forekomme noen ulykker underveis. Rask fjerning hjelper deg med å forhindre at hunden din markerer området på nytt.

Trinn 1

Tørk overflødig urin som fremdeles er til stede hvis flekken er våt og frisk. Bruk papirhåndklær for å absorbere så mye av urinen som mulig.

Steg 2

Fukt området med lunkent vann eller klubbbrus og la det sitte i noen minutter. Tørk flekken med tørkepapir. Gjenta denne prosessen et par ganger for å fjerne gjenværende urin fra flekken.

For urinflekker på møbeltrekk eller teppe, kan det være lurt å dempe området med nok vann til å komme ned til polstringen. Fjern vannet med et vått / tørt vakuum i stedet for tørkepapir.

Trinn 3

Legg flekken i bløt med et enzymatisk kjæledyrrens og la stoffet tørke over natten. Disse typer rengjøringsmidler, som finnes i forsyningsbutikker for kjæledyr, inneholder enzymer som bryter ned kjemikaliene i hundens urin og bakterier som fordøyer dem. Bakteriene trenger tid til å fordøye disse kjemikaliene, og det er derfor ting trenger behandling over natten. Noen enzymatiske rengjøringsmidler kan kreve lengre tørketid, så les produsentens anvisninger nøye. Disse naturlige rengjøringsmidlene eliminerer urinaluktene og i de fleste tilfeller selve flekken.

Vanlige vaskemidler fjerner ikke urinen helt og kan etterlate rester av lukt som vil tiltrekke hunden din tilbake til stedet for å eliminere igjen.

Trinn 4

Rengjør avtagbare, vaskbare gjenstander i vaskemaskinen. Tilsett vaskemiddel og 2 kopper natron i tøyet og kjør en syklus som vanlig. Natron hjelper til med å eliminere urinlukt og skure bort flekker.

Soltørking av elementene, i stedet for å plassere dem i tørketrommelen, eliminerer urinlukt ytterligere, og gir elementene en deilig soltørket duft. Det er også nyttig fordi hvis du merker noen gjenværende flekker, kan du lettere prøve å fjerne dem i en annen vask. Maskintørking av stoffet kan imidlertid ende opp med å låse flekkene ved et uhell, noe som gjør dem vanskeligere å fjerne.

Trinn 5

Behandle møbeltrekk eller tepper til en annen fuktingsrunde med vann, blotting med tørkepapir eller vått / tørt vakuum og dousing med et enzymatisk rengjøringsmiddel.

Mens området tørker, dekk det med avis eller aluminiumsfolie for å forhindre at valpen din merker området med urin.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan strikke en vrangbordlue. How to knit a ribbed hat. Prym Maxi knitting mill (Juli 2024).

uci-kharkiv-org