Hvordan adoptere en Chihuahua i Pennsylvania

Pin
Send
Share
Send

Adoptable Chihuahuas er enkle å finne i Pennsylvania. Når du har funnet en adoptert Chihuahua, må du følge en formell adopsjonsprosess for å sikre at han er den beste kampen for deg.

Trinn 1

Søk på nettsteder som Petfinder, AdoptAPet.com og Shelter Pet Project. Spesifiser at du leter etter en Chihuahua og avgrense søket etter postnummer. Søket vil spørre om mange redninger og tilfluktssteder i nærheten av deg som har tilgjengelige Chihuahuas. Du vil kunne se informasjon om hver tilgjengelige hund.

Steg 2

Slå opp lokale dyre redninger og tilfluktssteder i telefonboken og ring hver av dem for å spørre om Chihuahuas som er tilgjengelige for adopsjon. Avtal å besøke eller møte adopsjonskoordinatorene som vil introdusere deg for alle adopterte Chihuahuas som kan være på stedet eller i fosteromsorg. Den nasjonale ASPCA og din lokale SPCA kan også være en ressurs for å hjelpe deg med å finne tilgjengelige Chis for adopsjon.

Trinn 3

Ring eller send Chihuahua Club of America redningsleder. Hun kan hjelpe deg med å finne tilgjengelige Chihuahuas for adopsjon i ditt område. Selv om den nåværende redningsformannen kan være utenfor Pennsylvania, har hun mange forbindelser og kan nettverk for å finne den rette hunden du leter etter.

Trinn 4

Gå gjennom den formelle søknadsprosessen når du finner en Chihuahua du vil adoptere. Alle redninger og tilfluktsrom har forskjellige prosesser for adopsjon, men i det minste vil alle kreve at du fyller ut en søknad. Redningen kan også fullføre et hjemmebesøk og sjekke referanser før du lar deg adoptere en hund.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: JEG HENTER MIN NYE HUNDEHVALP (Kan 2024).

uci-kharkiv-org