Hvordan adoptere pensjonerte blodhunder fra Institutt for korreksjoner

Pin
Send
Share
Send

Bloodhounds er unikt vakre og utmerkede følgesvenner. Et flott sted å starte er din statlige avdeling for korreksjoner.

Trinn 1

Besøk nettstedet til ditt utenriksdepartement for korrigeringer. Når du kommer til nettstedet, vil du i de fleste tilfeller klikke på avdelingens K-9-enhet for å finne informasjon om adopsjonsprogrammet. De fleste enhetssider vil ha bilder og detaljert informasjon om hunder som kan adopteres. Hvis du ikke ser en fane for K-9-enheten, kan du bruke nettstedets søkefunksjon til å finne avdelingens adopsjonsprogrammer.

Steg 2

Gjennomgå bilder og beskrivelser av hundene til adopsjon, og du vil sannsynligvis komme over en rekke blodhunder, labradorer og tyske hyrder. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du kontakte avdelingen og spørre om den nylig har gitt ut blodhunder til det lokale lyet. Det gir deg gjerne all informasjon du trenger.

Trinn 3

Velg blodhundene du kan være interessert i, og skriv ned navnene deres eller skriv ut beskrivelsene.

Trinn 4

Gjennomgå kravene til adopsjon, informasjon om adopsjonsgebyrer og annen relevant informasjon om avdelingens adopsjonsprogram. Denne informasjonen kan være inkludert i teksten på adopsjonssiden, eller du må kanskje laste ned en informasjonspakke.

Trinn 5

Følg instruksjonene for å starte søknadsprosessen. Søknadsprosedyrer for avdeling for korreksjoner varierer sterkt, så det kan hende du blir bedt om å søke på nettet, du må kanskje skrive ut søknaden og søke via post (eller sende den til avdelingen), eller du må besøke avdelingen personlig for å begynne prosessen. Et personlig intervju etter innlevering og bekreftelse av søknad kan også være påkrevd.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Velkommen til Solplassen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org