Adopsjon av kattunger fra forskjellige kull

Pin
Send
Share
Send

Som det er sagt, er to bedre enn en, og det er sant når det gjelder kattunger. Kattunger fra to separate kull introduseres tidlig og sakte, og kan danne et spesielt bånd som varer livet ut.

Alder

Kattunger i samme alder pleier å komme bedre sammen enn de med store aldersforskjeller. Hvis mulig, få kattunger som ble født innen en uke etter hverandre. Dessuten er de yngre kattungene fra to forskjellige kull når de blir introdusert, jo mer aksepterende vil de være av hverandre. Dette betyr ikke at kattunger i forskjellige aldre, eller som begge er i den eldre enden av kattungehetten, ikke kommer overens, men det kan ta litt mer tålmodighet og tid før de blir venner.

Kjønn

Så lenge de blir introdusert når de er unge, spiller ikke kattungens kjønn noen rolle. En hvilken som helst kombinasjon - to kvinner, to hanner eller en av hver - skal klare seg bra. Husk at kattungene dine må spayeres og kastreres hvis du får ett av hvert kjønn, eller du kan ende opp med uønskede kattunger. Når de er voksne, kan to kvinnelige katter knytte seg tettere til hverandre enn med menneskene sine, mens to hannkatter har en tendens til å opptre som kompiser, og i blandede par er hunnen vanligvis dominerende.

Introduksjon

Introduser kattungene sakte, og gi hver god plass. Tilby mange leker og distraksjoner, slik at de to kan spille både hver for seg og sammen. La dem samhandle med hverandre mens du overvåker. De bør få lov til å regne ut forskjeller alene, med mindre det er fare for skade. Hvis de kjemper og må skilles, kast et teppe over dem begge, spray vann eller bruk en kost for å skille dem. Ikke nå inn med hendene. Kattunger kan være små, men de kan gjøre alvorlig skade med de små tennene og klørne.

Rom

Å gi hver kattunge sitt eget rom vil bidra til å redusere spats. Tilby mat i separate boller og sørg for at de hver har et sted å komme seg bort hvis de blir lei av eller lei av den andre. Massevis av leker og et stort område å leke er også en god ide slik at de kan underholde seg selv og hverandre.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Charmolipi - The Joy u0026 The Sorrow (Kan 2024).

uci-kharkiv-org