Anti-kløe hundemat for en tysk hyrde

Pin
Send
Share
Send

i bildet av den tyske hyrden av Terraina Lambert fra Fotolia.com

Hvis din schæfer ikke kan slutte å klø, kan årsaken ligge i hundens mat. Tyske hyrder er mer utsatt for matallergi enn mange andre raser, så forstå matallergi og kosttilskudd er viktig for å hjelpe tyskeren din å føle seg mindre kløende.

Forstå årsaken

Det første trinnet i å lindre den kløende huden på din tyske gjeter er å bestemme årsaken til irritasjonen. Den vanligste årsaken til kløe hos hunder er lopper. Sørg for at hunden din er på loppeforebygging, og sjekk nøye for tegn på loppeangrep. For hunder med loppeallergi kan til og med bare en loppebit irritere huden, og det vil ikke utgjøre noen stor forskjell å endre hundens diett. Hvis det ikke er lopper, kan du gå videre til andre vanlige årsaker til hudirritasjon, inkludert matallergi.

Fjern vanlige allergener

schäferhundvalpebilde av Jeff fra Fotolia.com

Tyske hyrder er spesielt utsatt for å utvikle matallergier. Symptomer på matallergi inkluderer ofte kronisk infeksjon i hundens hud. Hvis hunden din alltid klør, men ikke har lopper, er det på tide å lese etiketten på hundens mat. De vanligste allergenene er biff, kylling, meieriprodukter, mais, hvete og soya. Prøv å bytte hunden din til en begrenset ingrediens, kornfri mat med et nytt protein som hunden din aldri har hatt, som and. Du kan også prøve å bytte hunden din til et rått kosthold. Hvis hundens kløende hud er forårsaket av miljøallergener, vil dietten av høyere kvalitet også være gunstig for å bekjempe de allergiske responsene.

Legg til kosttilskudd

De beste kosttilskuddene du kan legge til i din tyske gjeter for å hjelpe med kløende hud er omega-3 fettsyrer. Omega-3 har betydelige antiinflammatoriske egenskaper, og har vist seg å være effektive for å redusere symptomer på immunresponser, inkludert hudirritasjon. Omega-3 fett finnes hovedsakelig i fiskeolje og linfrøolje. Hvis du gir hunden din en fiskebasert mat av høy kvalitet, får han sannsynligvis nok omega-3-fettsyrer. Hvis hundens mat først og fremst er noe annet protein, bør du vurdere å legge til et omega-3-supplement.

Forbered hundens mat hjemme

kalkunbrystkjøttbilde av Maria Brzostowska fra Fotolia.com

Hvis hundens hudirritasjoner er alvorlige, kan du vurdere å tilberede maten hennes hjemme. På denne måten kan du fullstendig kontrollere ingrediensene. Enten du velger et rå eller kokt kosthold, må du være sikker på at du unngår vanlige allergener og bruker organisk frukt og grønnsaker og proteiner uten hormoner og antibiotika. Rådfør deg med veterinæren din før du starter et hjemmelaget diett.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Färskfoder och aktiveringsleksaker (Kan 2024).

uci-kharkiv-org