Hvordan husbryte blodhunden din

Pin
Send
Share
Send

Bloodhounds er en rase kjent for sine blodsporings- og jaktmuligheter. Fordi de er så intelligente, vil du tro at de er enkle å trene, men blodhunder er faktisk en rase som krever mye tålmodighet når du trener. Ikke bli motløs. Ditt nye kjæledyr vil lære raskt med positiv hengivenhet og repetisjon.

Trinn 1

Begynn å trene blodhunden din tidlig. Ifølge Cesar Millan lærer valper fra mødrene sine å eliminere utenfor det de spiser og sover når de ammer, slik at de tar opp pottetrening raskest i løpet av de første fire månedene av livet. Bloodhounds er også en dominerende rase, så jo tidligere du begynner på treningen, jo tidligere etablerer du deg som pakkeleder. Forbli fast og konsistent i trening for å bryte hjemmet ditt for å etablere dominans.

Steg 2

Ta kjæledyret ditt til samme sted for å avlaste seg hver morgen. Bloodhounds har en ekstraordinær luktesans, så han vet at dette stedet er hans utpekte badested umiddelbart. Ta ham ut til samme bestemte sted før sengetid, etter måltider og hver gang han våkner fra en lur. Husk at valper må ut oftere enn voksne hunder, minst hvert par timer. Bloodhounds lærer best på korte, men hyppige treningsøkter, så sett en jevn tidsplan som fungerer for deg og hunden.

Trinn 3

Overvåke kjæledyret ditt mens han er inne i huset. Du må være i stand til å fange ham i handling hvis han er i ferd med å avlaste seg inne og fjerne ham til det utpekte stedet utenfor. Bloodhounds reagerer best på en nøytral tone, så hvis du ser ham begynne å eliminere i huset, si "Outside" i en fast tone som ikke er for skånsom eller for brå, og ta ham ut umiddelbart. Å snuse i gulvet, ligge ved døren, hakke eller bjeffe er alle tegn på at valpen din trenger å gå utenfor.

Trinn 4

Beløn ​​valpen din etter hver gang han eliminerer utenfor. Bloodhounds er en følsom rase, så den beste måten å trene dem på er å gjøre trening morsom. De reagerer positivt på positiv forsterkning, men negativt på roping og straff. Gi aldri hunden din kommandoer som "Gå potte" når du tar ham ut for å avlaste seg. Disse kommandoene får blodhunden til å føle at han blir skyndt og gir trening til stress. Vær rolig og tålmodig mens han gjør forretninger, og gi ham en godbit og hengivenhet når han lykkes.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: RR på tur (Juli 2024).

uci-kharkiv-org