Hvordan bade en valp og bruke kremer

Pin
Send
Share
Send

Valpebad kan gå greit hvis du introduserer valpen din for ideen om badetid, holder den rask og dusjer ham med godbiter og ros. Nysgjerrige valper blir skitne og stinkende når de går eller leker, så la øynene og nesen fortelle deg når det er tid for det badet.

Trinn 1

La valpen din snuse på badet, badekaret, pleieverktøyet og hårføner slik at han kan bli vant til badekaret og badeverktøyet.

Steg 2

Forbered valpen din til badet ved å børste kappen med en gummibørste og arbeide gjennom eventuelle floker eller matter. Fjern eventuelle grater eller annet søppel på valpen din før badekaret.

Trinn 3

Lukk badekaravløpet og begynn å fylle karet med varmt vann, snakk eller syng til valpen din for å holde ham rolig. Forsikre deg om at vannet ikke er for varmt eller for kaldt.

Trinn 4

Plasser valpen din i badekaret og hell varmt vann over ham for å våte pelsen. Du kan bruke en dusjdyse eller helle vann over kjæledyret ditt med en mugge.

Trinn 5

Skum pooch opp med doggie sjampo, som er spesielt formulert for kjæledyrets hud. Menneskelig sjampo har ikke riktig pH-konsentrasjon for hunden din og kan tørke ut huden. Hvis du ønsker det, bruk en gummibørste for å skyve skummet inn i kjæledyret ditt. Unngå å spraye vann eller få sjampo i øyet. Vask ansiktet til kjæledyret med en vaskeklut i stedet.

Trinn 6

Skyll av kjæledyret ditt med varmt vann. Fortsett å skylle til valpen er helt fri for såpe og vannet som kommer ut av kroppen hans løper klart.

Trinn 7

Påfør fuktighetskrem på valpens våte kropp, og gni den inn i pelsen og huden.

Trinn 8

Løft kjæledyret ditt fra badekaret. Håndkle tørker ham med en mild gni. Du kan blåse kjæledyret tørt med en hårføner eller la det lufttørke.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Her er Norges minste hund (Kan 2024).

uci-kharkiv-org