Bromelain for Cats

Pin
Send
Share
Send

i Pretinha comendo image av Liberdade Criativa fra Fotolia.com

Du foretrekker å ta naturlige kosttilskudd når det er mulig, så det er fornuftig at du vil behandle katten din med et plante- eller urtebasert middel. Bare fordi visse naturlige ingredienser er greie for mennesker, betyr ikke det at det er bra for katter. Finn ut fakta om bromelain før du gir den til pusen din.

Hva er Bromelain?

Bromelain kommer fra juice og ananasstammen. Det er et enzym som har vist løfte om behandling av helseproblemer.

Bruker

Bromelain har vist seg å være nyttig i behandling av høysnue og tarmtilstander inkludert fordøyelse og forstoppelse, i avslappende muskler, for å forhindre lungeødem (væske i lungene), og som et betennelsesdempende middel.

Er det trygt for katter?

Bromelain er trygt for katter hvis det administreres i anbefalte doser. Det er kosttilskudd tilgjengelig for katter som inneholder bromelain og er ment som fordøyelseshjelpemidler og for å forbedre deres generelle ernæring.

Advarsler

Bromelain har vist seg å hemme blodpropp og øke effekten og bivirkningene av visse antibiotika. Rådfør deg alltid med kattens veterinær når du legger til et supplement til kattens diett for å unngå interaksjon med medisiner hun kan være på, og for å sikre at det ikke vil være noen uønskede bivirkninger på grunn av en eksisterende medisinsk tilstand.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Ultimate Cute Cats and Funny Dogs Compilation 2018. Funny Pet VIdeos (Kan 2024).

uci-kharkiv-org