Hvordan berolige hunder redd for torden

Pin
Send
Share
Send

Hvis hunden din smeller når torden klapper, ikke bekymre deg - det er naturlig. Hunder vet ikke hva torden er, så det kan skremme dem. Selv om du kanskje ikke alltid kan få frykten til å forsvinne, kan du hjelpe dem med å roe seg ned og komme seg gjennom stormen uten nedsmelting.

Trinn 1

Trøst hunden din med hengivenhet - snakk alltid med en beroligende, rolig stemme. For mye oppmerksomhet kan øke hundens angstnivå, så vær ikke nedlatende.

Steg 2

Druknet torden med bakgrunnsstøy. Å skru opp TV-volumet eller spille musikk vil ikke helt blokkere tordnende bom, men det kan i det minste redusere det til bakgrunnsstøy - og det gir hunden din en god unnskyldning for å ta igjen favorittsåpene hans.

Trinn 3

La hunden din gjemme seg når han vil, spesielt i en kasse. Forsikre deg om at døren til kassen forblir åpen til enhver tid, slik at hvis han vil dukke og dekke til, kan han (dette er naturlig oppførsel). Han kan finne enda mer komfort og sikkerhet når du lukker ham i kassen under en storm.

Trinn 4

Lek med hunden din for å ta tankene av ting. Å tilby ham en spesiell godbit som et tyggeleketøy eller råhud, eller til og med å delta i et godt gammeldags kamp med dragkamp, ​​bringer en velkommen distraksjon til det tordnende torden utenfor.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Skotträning med skotträdd hund (Juni 2024).

uci-kharkiv-org