Canine Vitamins for Skin & Coat

Pin
Send
Share
Send

i hundebilde av Krzysztof Gebarowski fra Fotolia.com

Hud- og pelsforhold er vanlige blant hunder med vitamin- og mineralmangel. Minimer hud- og pelsproblemer på hunden din ved å supplere dietten med vitaminer.

Vitamin A

Mangel på vitamin A kan føre til flekker av tynning eller manglende hår på hundens pels. Selv om du tilfører hundens diett med en liten mengde vitamin A, kan det forbedre helsen til kappen, men for mye kan føre til toksisitet og andre helseproblemer hos hunden din. Rådfør deg med en veterinær for retningslinjer for sikker dosering før du gir vitamin A til hunden din.

Vitamin B-kompleks

Vitamin B-kompleks refererer til en rekke vitaminer som forbedrer hudens og pelsens helse hos hunder. Vitamin B-kompleks hjelper til med å lindre symptomer på hundeallergi og hudinfeksjoner, samtidig som immunforsvaret økes.

Vitamin C

Vitamin C er en antioksidant som lindrer symptomene på allergi og hudforhold hos hunder. Å supplere hundens diett med vitamin C kan hjelpe ham med å bekjempe infeksjoner og opprettholde sunn hud og pels.

Vitamin E

Vitamin E-tilskudd bør være en viktig del av hvert hundediet. Selv om den inneholder begrensede mengder, er ikke kommersiell hundemat en pålitelig kilde til vitamin E. Studier indikerer at tilskudd av vitamin E har en betennelsesdempende effekt på visse hudsykdommer hos hunder og har egenskaper som kan lindre symptomene på noen hudsykdommer.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er en viktig del i å fremme sunn hud og pels hos hunder. De har betennelsesdempende egenskaper som hjelper til med å forhindre at huden tørker og hjelper til med å behandle hunder. Omega-3 er mest effektive for å fremme sunn hud og pels når de brukes sammen med vitamin E-tilskudd.

Advarsler

Retningslinjer for dosering for supplerende vitaminer fra hunden varierer i henhold til hundens størrelse og helsetilstand. Rådfør deg alltid med en veterinær for råd om hva slags og hvilken mengde vitamintilskudd som vil være best for hunden din.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: ReNature Canine Skin u0026 Coat Optimizer SHOWSTOPPER by Animal Naturals (Juli 2024).

uci-kharkiv-org