Hvordan ta vare på Bulldog Face Folds

Pin
Send
Share
Send

i Portrett av en engelsk bulldog, med et trist blikk. bilde av Gabriela fra Fotolia.com

Rynkene på bulldogens ansikt er søt ikoniske, men de kan også bli grobunn for stinkende gjær og bakterier. Bulldoggens ansikt skal aldri ha lukt. Rengjøring av brettene dine noen ganger i uken, eller mer om sommeren, hjelper til med å avverge irritasjon og hudinfeksjoner.

Trinn 1

Trekk rynken flatt og kjør en aloe baby-tørk over hver ansiktsfold for å fjerne rusk og bakterier. Bruk en ren tørk for hver ansiktsrykke, slik at du ikke fordeler bakterier og smuss fra en fold til en annen. Babyservietter er effektive fordi de er litt fuktige, men ikke dryppende våte og ikke inneholder irriterende parfymer eller kjemikalier.

Steg 2

Fortsett å holde rynken flatt og klapp huden tørr med et rent papirhåndkle. Bakterier og gjær vokser raskest i miljøer som er mørke, varme og fuktige. Fjerning av overflødig fuktighet fra brettet bidrar til å forhindre irritasjon. Klapp alltid hundens ansikt tørt, i stedet for å gni rynken kraftig, noe som kan irritere huden.

Trinn 3

Påfør en erte-mengde bleiekrem inne i hver brett med en ren bomullspinne hvis valpens rynker virker røde eller irriterte. Den beroligende kremen vil bidra til å lindre kløe eller chaffing som bulldog rynker er utsatt for å utvikle.

Trinn 4

Støv hver rynke med en sminkebørste dekket av maisenna. Maisstivelsens absorberende natur hindrer fuktighet i å bygge seg opp i hundens rynker. Åpenbart, hvis du rengjør ansiktet en gang om dagen, eller flere ganger i uken, vil hver rengjøring kreve en ny påføring av maisstivelse.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Aggressiv adfærd kan ændres (Kan 2024).

uci-kharkiv-org