DIY Dog Run

Pin
Send
Share
Send

Hvis du ikke har en inngjerdet hage, må du sannsynligvis føre tilsyn med hunden din mens han går utenfor. Men hvis du har ting å gjøre inne, vil du sannsynligvis skynde ham inn igjen når han er ferdig med å gjøre sin virksomhet. La hunden din være ute mens du får gjort ting inne, ved å sette sammen en hund som løper foran eller bak. En hundeløp er en lang kabel festet mellom to gjenstander med en bånd festet. Det gir deg og hunden din litt mer frihet.

Trinn 1

Finn to stasjonære gjenstander å koble en kabel mellom. Velg gjenstander som er langt nok fra hverandre til at hunden har god plass til å løpe (10 fot eller mer). Forsikre deg om at området rundt løpeturen er uten hindringer, gjerder eller tregrener som hunden din kan floke eller henge seg på. Velg et område som ikke når utenfor eiendommens linje.

Steg 2

Skru øynebolten inn i hvert av gjenstandene for hånd, og sørg for at de er høye nok fra bakken til at ingen kommer inn i kabelen. Syv meter er vanligvis høyt nok. Før den ene enden av kabelen gjennom en av øyeboltene og stram den ned med en kabelklemme. Trekk hardt i ledningen for å sikre at den er tett.

Trinn 3

Trekk kabelen gjennom den andre øyebolten. Forsikre deg om at kabelen er trukket tett mellom de to gjenstandene og klemme den på plass. Trim overflødig kabel.

Trinn 4

Fest en c-klemme til kabelen. Fest håndtakenden på båndet til c-klemmen. Forsikre deg om at båndet henger løst fra hundens nakke til kabelen. Du vil ikke at båndet skal trekke i hundens nakke eller bli fanget rundt føttene mens han spiller.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to build Dog fence. Garden fence DIY (September 2024).

uci-kharkiv-org