Hvordan hjelpe til med å ta vare på hundene og valpene dine

Pin
Send
Share
Send

Å ta vare på hunder og valper krever forpliktelse. Å dele opp plikter slik at ingen personer er ansvarlige for alt, gjør det å eie flere hunder mer håndterlig og hyggelig.

Trinn 1

Regelmessig veterinærpleie er viktig for hver hund. Valper krever hyppigere besøk på grunn av behovet for flere vaksinasjoner, men voksne hunder krever i det minste årlige undersøkelser og vaksinasjoner. Å kjenne timene til din lokale veterinær gjør det lettere å bestemme hvilke husstandsmedlemmer som skal gjøre dette til deres ansvar.

Steg 2

Hold lisens- og identifikasjonsmerker oppdatert. Ta kontakt med veterinæren din for å se hvilke vaksinasjoner som kreves for valper, og hold dem oppdatert. En samtale til din kommunale bygning vil fortelle deg hvilke lisenser og koder som kreves for voksne hunder. Dette er sannsynligvis en god jobb for den som regelmessig håndterer regningene, da det er tids- og papiravhengig.

Trinn 3

Gi hundene dine et sunt kosthold med jevne mellomrom, slik at de ser og føler seg best. Valper trenger hyppigere fôring enn voksne hunder; en ung valp må kanskje spise tre eller fire ganger om dagen. Voksne hunder blir ofte matet en gang om dagen, men å bryte måltidet til frokost og middag er et alternativ mange hunder setter pris på. Alle i huset kan være i stand til å ta denne jobben på seg; bare sørg for at noen gjør det på et jevnlig tidspunkt hver dag.

Trinn 4

Trening er sannsynligvis det viktigste du kan gjøre for å holde valpene og hundene glade og veloppdragen. Alle i huset bør delta i å trene kjæledyrene, ikke bare fordi det er hyggelig, men fordi det gir verdifull bindingstid. Trening kan omfatte turer, henting og spill som dragkamp. Mens valpene og hundene dine liker å leke sammen, må du ha tilsyn med disse øktene, ettersom valper kan teste voksne hunders tålmodighet.

Trinn 5

Regelmessig pleie gjør at hunder og valper ser og lukter godt, og det lar deg legge merke til eventuelle endringer som kan være tidlige tegn på sykdom, som stinkende ører eller hårtap. Pleie av de fleste raser krever ikke mer enn å pusse foran fjernsynet hver kveld. Start vanlig pleie i ung alder, og valpen din kommer til å se frem til denne vanlige tiden sammen.

Trinn 6

Å trene hundene dine, uansett alder, er ansvarlig for eierskap til kjæledyr. Mens en person kan ha mer interesse for å trene enn andre, bør alle jobbe med hvert kjæledyr nok til at hundene og valpene dine vet at alle menneskelige medlemmer av familien må adlyde alle mennesker.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: FØRSTE UKA MED VALP I HUS! (Kan 2024).

uci-kharkiv-org