Hvordan ta vare på en Mini Pinscher

Pin
Send
Share
Send

i Lite hvitt knivbilde av Stasys Eidiejus fra Fotolia.com

Mini Pinchers er kjent som kongen av leker. De som ønsker en Min Pin i livet, ender ofte opp med mer enn en.

Trinn 1

Gi regelmessig veterinærpleie for å sikre god helse. Vaksinasjoner må gjøres årlig, og regelmessige kontroller kan planlegges samtidig for å få helseproblemer før de forverres. Planlegg kirurgi for sterilisering eller kastrering så snart som mulig, ikke bare for å forhindre uønskede kull, men for å forhindre aggresjon og helseproblemer.

Steg 2

Mat to ganger om dagen med hundemat av høy kvalitet som har kjøtt som hovedingrediens. Unngå mat med store mengder ubrukelige fyllstoffer som mais. På grunn av den lille munnstrukturen, hold deg til små matvarer og myke matvarer. Følg instruksjonene på emballasjen, eller ta kontakt med veterinæren om mengden ved hver fôring. Gi rikelig med ferskvann.

Trinn 3

Tørk av kroppen med en varm, våt klut en gang i uken for å fjerne smuss og løs hår. Bade med varmt vann og mild sjampo når det er nødvendig, og vær forsiktig med å skylle grundig med vann for å unngå hudirritasjon. Trim negler en gang i måneden med giljotinklipper, og kutt bare små mengder for å unngå blødning; gå til en profesjonell groomer om nødvendig for å håndtere neglelister.

Trinn 4

Ta daglige turer på minst 30 minutter. Spille dragkamp eller hente. Stimulere hundens sinn sammen med fysisk trening.

Trinn 5

Vis ham at du er leder av familien. Ikke la ham hoppe på deg uten tillatelse eller å gjøre hva han vil. Vurder å delta på grunnleggende lydighetskurs med en kvalifisert trener. Små rasehunder som behandles som hjelpeløse babyer og får lov til å gjøre hva de måtte ønske, bestemmer ofte at de er herskere i hjemmet, noe som raskt fører til negativ oppførsel.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Perla u0026 Luna the Miniature Pinschers (Juli 2024).

uci-kharkiv-org