Karrierer innen dyrebehandling

Pin
Send
Share
Send

Hvis du ønsker å starte en givende karriere med å jobbe med hunden din, kan du ha en utfordring. Det er imidlertid ikke å si at det ikke er få muligheter der ute hvis du tenker kreativt og markedsfører deg godt.

Første ting først

Før du vurderer en karriere innen dyreterapi, må du ha riktig lisens eller sertifisering. Det finnes en rekke organisasjoner som kan forberede og registrere deg for å jobbe på steder der folk tar med hundene sine for å utføre en tjeneste. Noen av dem tillater bare hunder, mens andre tillater alle arter. Du trenger ikke nødvendigvis å ha en terapihund - du kan ha en katt, kylling, gris eller omtrent hvilket som helst pattedyr eller fugl så lenge den er veloppdragen og klarer temperamenttesten. Pet Partners, tidligere kjent som Delta Society (deltasociety.org) er en av de største og mest prestisjefylte av disse organisasjonene, men du kan også finne en som er begrenset til staten din. Sjekk rundt og finn riktig organisasjon. Du trenger denne sertifiseringen fordi fasiliteter ikke tillater deg og dyret ditt i nærheten av pasientene eller klientene uten ansvarsforsikring, og Pet Partners dekker deg opp til $ 1 million. Prosessen er ikke vanskelig, og når du er sertifisert, vil du finne mange åpne dører.

Veileder

Når du er sertifisert, kan du jobbe som leseveileder. Mange frivillige jobber med barn på skolen etter timer og i biblioteker der det finnes programmer for barn å lese for hunder. Motvillige lesere som er redde for å lese høyt på grunn av aksenter eller dårlige leseferdigheter, vil ofte komme bak i timen. Disse studentene er ikke så sjenerte rundt hunder, så "lesing til hunder" -programmene fungerer bra for dem. Hvis du er sertifisert lærer, eller ønsker å bli sertifisert, kan du jobbe som privatlærer og få betalt for tiden din. Mange foreldre leter etter veiledere, og hvis du er den eneste veilederen i ditt område som jobber med en hund, kan det hende du har en kant over andre veiledere. Du kan enten jobbe hjemme hos studenten, eller møte studenten i mediesenteret etter skoletid.

Spesielle behov barn

Det har vært mye forskning på autisme, og gjennom årene har ekspertene lært om nye måter å nå disse barna med spesielle behov. Siden autistiske barn ikke forholder seg godt til mennesker, og noen av dem er sjenerte for å bli berørt, har hunder blitt hentet inn for å jobbe med dem med stor suksess. Hvis du tilpasser deg en sosionom, psykolog eller terapeut som arbeider med barn med spesielle behov, kan du kanskje fakturere tiden din fordi terapeuten vil gi deg mål og mål å oppnå hver gang du møter barnet. Noen ganger brukes frivillige på denne måten, men en profesjonell terapeut som bare jobber med barn med spesielle behov og som bygger et rykte, vil være i høy etterspørsel når ordet får ut at du har suksess med barn med en rekke problemer. Det er dyrepartnerteam som jobber i denne egenskapen med barn med Downs syndrom og en rekke andre forhold, og de bygger en vellykket karriere på denne måten. Noen av dem jobber mot å få helseforsikringsselskapet til å ta opp fanen for sine tjenester.

Behandlingsanlegg

Hvis du har en grad eller sertifisering i avhengighetsrådgivning, kan du være ansatt i et døgninstitusjon som jobber som dyreassistert terapeut. På grunn av den høye grad av privatliv som er nødvendig for å opprettholde pasientens konfidensialitet, har frivillige kjæledyrterapeuter vanligvis ikke lov til å besøke rus- og alkoholrehabiliteringssentre. Terapeuter som jobber med pasienter føler noen ganger at dyreassistert terapi er den beste måten å komme gjennom til disse pasientene, hvorav mange har fremmedgjort alle rundt dem. Dette er grunnen til at den ubetingede kjærligheten til et dyr fungerer så bra i denne innstillingen. Selv om du ikke har en sertifisering eller grad i narkotika- og alkoholavhengighet, kan du kanskje samarbeide med en sertifisert rehabiliteringsspesialist som vil ringe deg inn etter behov.

Frilans

Så kom i gang med din nye karriere! Himmelen er grensen for hvordan du kan tjene penger på å jobbe som dyreterapeut. Lær barn å svømme sammen med en vennlig hund, eller hjelp et redd barn til å føle seg trygg rundt hunder. Tilbyr forebygging av hundebittprogrammer på dagleire og barnehagesentre, og ta betalt for tjenestene dine. Omtrent enhver tjeneste du kan tilby vil bli forbedret sterkt av tilstedeværelsen av en passende terapihund.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Mitt yrke - Flygeleder (Juli 2024).

uci-kharkiv-org