Hvordan velge en innendørs hunderampe

Pin
Send
Share
Send

Innendørs hunderamper gir små hunderaser eller leketøy tilgang til høyere overflater uten å forårsake belastning på små ledd. Den riktige rampen for kjæledyret ditt gir ham mer frihet.

Trinn 1

Trinn på en badevekt og veie deg selv. Hold hunden din og veier deg selv. Trekk vekten din fra den samlede vekten til deg og kjæledyret ditt for å få vekten alene.

Steg 2

Multipliser mengden av kjæledyrets vekt ganger to for å velge en innendørsrampe som støtter dobbelt så mye. Denne tommelfingerregelen er viktig, spesielt hvis kjæledyret ditt er rambunctious. Ideen med rampen er å hjelpe ham med å få tilgang til områder og unngå skader, ikke å hoppe på den med full styrke og bryte rampen.

Trinn 3

Sikre en rampe som er 12 tommer bred for leketøy til mellomstore hunder uten balanseproblemer. Velg en bredere rampe som er 16 inches for større hunder eller en hund med balanseproblemer. Uansett bredde du velger, er det viktig at rampen til hunden din inkluderer sideskinner for å forhindre at din firbente venn glir av hver side av rampen.

Trinn 4

Velg riktig skråning for hundens rampe basert på grunnen til at han trenger en rampe. En bratt skråning på 26 grader fungerer bra for unge, små og mellomstore raser med mye energi å rase opp en rampe med. En 22-graders skråning er normal med en mer moderat stigning for hunder med noe muskelsvikt, og en 18-graders skråning fungerer bra for eldre hunder med svakhet i lemmer.

Trinn 5

Visualiser hellingen og lengden på en kjæledyrrampe for å være sikker på at den passer i området der du skal plassere den. Plasser tuppen av et målebånd på gulvet i bunnen av gjenstanden der poochen din krever en rampe. Strekk målebåndet rett opp til 24 tommer. Merk området med et stykke maskebånd. Strekk målebåndet ut til 74 inches og lås det på plass. Hold spissen av målebåndet på maskebåndet og legg den andre enden på gulvet. Dette er for en lett 18-graders skråning. Reduser lengden på målebåndet til 64 tommer for en normal skråning eller 55 tommer for en klatrehelling. Du må kanskje velge en annen ende av sofaen eller sengen for å plassere kjæledyrrampen din, avhengig av skråningen og lengden hunden din trenger. Han har ikke noe imot om du omorganiserer møbler til hans fordel.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Zauberbett Manufaktur - Rampensystem für Hunde in einem Porsche Cayenne (Juni 2024).

uci-kharkiv-org