Dog Agility Drills for å hjelpe håndtereren

Pin
Send
Share
Send

Etter mange timer med å jobbe med hunden din for å lære ham smidighet, har han mestret det grunnleggende, men han er fortsatt langt fra perfekt. Ikke konsentrer deg så hardt om hunden at du ikke klarer å finpusse ferdighetene dine som fører.

En lagidrett

Agility er en lagidrett - du og hunden din. Kommunikasjonslinjen mellom deg og din hundepartner må være tydelig. For å finne ut hvor mye veiledning hunden din trenger, begynn med å sende ham til et enkelt hopp. Rett ham til hoppet og se for å se om han ser etter at du skal være ved hans side eller går til hoppet uavhengig, og venter på retning fra deg når han har hoppet det. Skreddersy tempoet, posisjonen og signalene dine til det kommunikasjonsnivået han trenger.

Hoppøvelse

Sett opp et enkelt hopp og to hopp side om side flere meter utover det i en "L" -form. Øv deg på å sende hunden din gjennom de to hoppene i en direkte linje mens du løper med ham fra begge ender. Send ham deretter til hoppene og øv på at du snur ham til det tredje hoppet. Gjør dette mens du jobber i forskjellige hastigheter for å få en følelse av hvordan hunden din fungerer best. Trenger han mer eller mindre retning fra deg? Juster håndteringen deretter.

Kryssende linjer

De fleste smidighetskurs krever at føreren krysser bak eller foran hunden på forskjellige punkter. Bestem hvilken type kors du skal gjøre i henhold til hvor raskt hunden din beveger seg. Sett opp en bane formet i en "S" for å øve på kryssing i midten. Plasser et hinder som et hopp i midten for å gjøre krysset bak hunden. Alterner med et langsommere hinder i midten for å øve på kryss.

Øv på feil

Feil på kurs kommer til å skje. Vær oppmerksom på hva du gjør og sier når du gjør en feil på kurs. Ikke bruk det samme ordet som du ville brukt når hunden din gjør en feil. Hunden din vil tro at han gjorde feilen, og det vil forvirre ham. Øv din reaksjon når du eller hunden gjør en feil.

Unngå hakkete omstart på banen ved å øve på mer enn ett hinder når hunden tuller. Hvis han savner tunnelen, må du sikkerhetskopiere et trinn og gjøre hindringen før tunnelen, slik at tunneltilnærmingen er jevn og signalene dine er sømløse.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Agility - Championship Final. Crufts 2019 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org