Den beste hunderasen for ro, barn og andre dyr

Pin
Send
Share
Send

i Galgo Espanol-bilde av Stana fra Fotolia.com

Ingen hunderaser er det "beste" for enhver familie. Disse rasene er generelt bra med barn og andre kjæledyr, men ikke hver enkelt hund vil nødvendigvis hugge til sin rasestandard.

Greyhound

Greyhound er kanskje ikke den første rasen som kommer i tankene som et rolig familiedyr, men tro det eller ei, det er det. Animal Planet kaller vinthunden "verdens raskeste sofa potet." Når du ikke er ute og løper, har hunden en tendens til å være veldig rolig og lat. Greyhounds liker å jage små dyr, men vil komme sammen med andre kjæledyr når de blir trent fra en tidlig alder.

Newfoundland

Newfoundland er en veldig stor hunderase som ligner en bjørn. Til tross for størrelsen er Newfoundland kjent som en avslappet og forsiktig følgesvenn. Selv om hunden er veldig rolig, betyr størrelsen at han kanskje er best egnet i et hus i stedet for i en leilighet. Hunden krever også litt stell på grunn av den lange kappen.

Bulldog

Bulldogen er sannsynligvis ikke den rasen som dukker opp når du tenker på en familievennlig hund. Bulldogen er imidlertid en veldig god hund å ha rundt barn og andre dyr. Hunden er veldig solid og kan ta den barske naturen til små barn uten særlig varsel. Bulldogs er rolige nesten til latskap og vil tåle de fleste andre kjæledyr.

Mutter

Den beste måten å sikre at familien din ender opp med en hund som er rolig, vennlig og god med andre dyr, er å adoptere en hund fra et ly. Mange tilfluktssteder tester hundene sine med andre kjæledyr og barn for å avgjøre hvilken type hjem de vil gjøre best på. Skurpersonalet vil hjelpe deg og familien din med å velge hunden som passer best for deg.

Andre gode familiehunder

Mange raser er gode familiehunder. Imidlertid er mange av disse rasene høy energi eller er kanskje ikke gode i et hjem med andre kjæledyr. For eksempel er både collie og standardpuddel fantastisk med barn, men trenger mye trening og stimulans. Labrador retriever og golden retriever faller også inn i denne kategorien. Begge er utmerkede familiekammerater, men disse rasene regnes som høyenergiske hunder. Mange terriere, som bull terrier, er kjent for å være gode familiekammerater, men de kommer vanligvis ikke overens med andre kjæledyr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: eTwinning 2013 winner project: Friends Fur Ever (Juli 2024).

uci-kharkiv-org