Gjør hundeklær gode gaver?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du kjøper en gave til en hund - eller til en hengiven hundeforelder - har du mange muligheter for gaver. Det er hundegodterier, hundeleker og til og med "bling" av hunde tilgjengelig i dag. Dog kan hundeklær også være en utmerket gave i riktig situasjon.

Klær med et formål

Noen hundeklær har et bestemt formål, som å beskytte den lodne vennen din mot elementene. En varm vinterfrakk kan være et utmerket gavevalg for en hund som bor i et kaldere område, spesielt hvis han tilbringer mye tid utenfor. For hunder som lever i veldig varmt klima, kan en kjølevest være en god gave. Disse veterinærene vil absorbere metabolsk varme og hjelpe hunder å opprettholde en sunn kroppstemperatur når de er i ekstrem varme. Hundestøvler eller "støvletter" kan være nyttige for kjæledyr som har poteskader, siden de forhindrer at kjæledyret slikker eller forverrer såret når det leges. Støvler kan også beskytte potene mot veldig varmt fortau, eller mot snø og is.

Klær for moro skyld

Mange hundeklær er bare for moro skyld, og er skapt mer for eierne enn for hundene selv. Disse typer klær inkluderer søte doggie-t-skjorter med slagord på, doggie-kjoler eller til og med badedrakter til hunder. Du kan velge et hundeutstyr til nesten enhver anledning. Hvis du ser søte valpeklær som gir et smil i ansiktet ditt, er det en god innsats at hundens eier også vil elske å motta det i gave - spesielt hvis du allerede vet at hunden ikke er fremmed for å ha på seg klær.

Bygghensyn

En hundeskjorte, kjole eller andre gjenstander kan være helt søt - men hvis den ikke passer eller gjør hunden ubehagelig, vil den bare ikke fungere. Når du kjøper hundeklær som gave, er det viktig å ha en god ide om hundens vekt, samt noen generelle målinger som hundens lengde og høyde hvis mulig. Følg størrelsesguider som er gitt av produsenten av hundeklær, men husk også detaljene om hunden du kjøper for. For eksempel, hvis du kjøper en hundekåpe til en 50 pund gråhund - som er en uvanlig dyp bryst - kan det hende at hunden ikke passer komfortabelt i kåper som normalt er laget for kjæledyr med den vekten.

Værhensyn

Hundeklær kan bare være søte, men de påvirker ikke mye hvis hunden aldri får dem på seg. I hovedsak bør du ha klimaet der hunden bor og hundens livsstil i tankene mens du handler. En hund i California eller Arizona får kanskje ikke mye bruk av en tung fløyelsfrakk som er foret med fuskepels, siden "pelsvær" er ganske sjelden i disse statene. Hvis du handler etter en hund som regelmessig deltar på adopsjonsarrangementer med eieren, kan en lett og lett å bruke skjorte være bare tingen å spenne både hunden og eieren. En hund som er eldre, eller som bruker mye tid på å sove i sengen, kan sette pris på hundepyjamas som passer for klimaet.

Å kjenne mottakeren din

Til syvende og sist er det ikke opp til hunder om de bruker klær eller ikke: Det er eierens beslutning. Noen hundeeiere kle hundene sine opp hver dag, mens andre synes forestillingen om hundeklær er tullete. Det er viktig å kjenne mottakeren din og være oppmerksom på følelsene deres om temaet hunder i klær. Hvis de hater ideen, er det ikke den rette gaven. Men hvis de har kledd opp valpene sine tidligere, har du kanskje funnet den ideelle valpen til stede.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hooked4pets Julekalender 9. december (Kan 2024).

uci-kharkiv-org