Hvordan stoppe valper fra å gå ovenpå

Pin
Send
Share
Send

i sjenert valpebilde av Marfa Faber fra Fotolia.com

Valper er naturlig nysgjerrige og vil undersøke deres territorium. Å ha tilsyn med valpene dine hele tiden og "valpesikre" huset ditt kan hjelpe deg med å gi trygge grenser og lære husreglene til dine unge, firbente familiemedlemmer.

Trinn 1

Installer en babyport i bunnen av trappen, og gi en umiddelbar grense. Det er forskjellige modeller. Noen kan installeres i veggen for mer varighet, eller fjærbelastede versjoner er tilgjengelige som passer tett mellom veggene eller sidene av trappen for å skape en barriere.

Steg 2

Unngå å ta mat oppe. Uhemmede valper som ennå ikke kjenner grensene, kan prøve å følge deg eller luktene for å finne maten. Hvis du må spise oppe, lukk dørene for å eliminere fristende lukt.

Trinn 3

Ikke la noen barn bære eller lokke valpene oppe og begynne på en dårlig vane. Overvåke valpene hele tiden når de er rundt ungdommer for å sikre at de følger husets regler.

Trinn 4

Lukk alle dører oppe om dagen. Hvis valpene tilfeldigvis går ovenpå, er sjansen stor for at de ikke finner noe interessant for å oppmuntre dem til å bryte husreglene igjen og komme tilbake mot dine ønsker.

Trinn 5

Hold valpene dine til et område av huset - som kjøkken eller vaskerom - og ikke la dem fritt vandre. De skal ikke ha lett tilgang til trappene, og de bør overvåkes kontinuerlig til du kan begynne kommandotrening og de lærer at det å gå opp etasje er utenfor grensen.

Trinn 6

Begynn å lære valpene dine talekommandoer, for eksempel "sitte" og "bli", allerede i 8 uker. Gjør læringen morsom og beløn dem med en godbit når de følger instruksjonene, i stedet for straff eller en hard stemme hvis de ikke lytter.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Del 1: Få din hund sluta dra i kopplet INTRESSERAD AV MER KOPPELTRÄNING? KIKA IN PÅ KANALEN: (Juli 2024).

uci-kharkiv-org