Hva betyr det når hunder skyver deg bort?

Pin
Send
Share
Send

Hvis poochet ditt regelmessig presser mot deg, kan det være fordi han vil ha oppmerksomheten din, eller er redd. Hvis du følger nøye med, kan kroppsspråket til hunden din fortelle deg mye om hva som skjer inne i hodet hans.

Merk følgende

Hunden din kan presse deg eller støte deg for å få oppmerksomhet. Hvis du for eksempel er på tur og stopper for å snakke med en nabo, kan hunden din skyve deg bort fra den andre personen for å få deg i bevegelse igjen. Med andre ord, han vil ikke at du skal snakke med noen andre - han vil at du skal gå ham. Dette er et upassende show av dominans. Lær hunden din å sitte og bli når du ber ham om det. Hvis han oppfordrer deg til med et trykk, betyr det at han kjører showet, ikke deg, og det gir mange andre atferdsproblemer på veien.

Three’s a Crowd

Har du noen gang fått kos deg på sofaen med kjæresten din, bare for å få hunden din til å hoppe i midten og prøve å skyve deg bort fra hverandre for å gi plass til seg selv? Dette er en annen, litt annen form for oppmerksomhetsdominerende atferd. Hunden din vil være nummer én, og selv om dette kan virke søtt når han er en valp, kan det å føre til at oppførselen fortsetter føre til eventuell aggressiv oppførsel mot din betydningsfulle andre. Gå tilbake til grunnleggende lydighetstrening, og du forteller hunden din hvor han kan og ikke kan sitte.

Frykt

Hvis du har en nervøs Nellie i hendene, kan han skyve deg ut av frykt for ukjente mennesker, steder, lyder eller ting. I dette tilfellet handler det mer om at valpen din gjemmer seg eller prøver å søke dekning med kroppen din. Denne typen skyv kan være ledsaget av skjelving eller risting, sutring eller vrikning, eller til og med nervøs tissing. Hvis du sosialiserer hunden din, må du forsiktig oppmuntre ham til å delta i hvilken aktivitet du er involvert i. Hvis hunden din er redd for et annet dyr, må du være oppmerksom på advarslene og ikke tvinge til interaksjon.

Separasjonsangst

Hvis hunden din har det vanskelig når du forlater ham, kan han presse opp mot deg som en måte å få deg til å bli satt - eller i det minste å vite hvor du er til enhver tid. For eksempel kan han komme mellom deg og døren og skyve deg bort for å hindre deg i å dra. Denne typen oppførsel kan manifestere seg i destruktiv oppførsel når du ikke er i nærheten, og må tas opp. Snakk med veterinæren din for å forsikre deg om at hunden din ikke har noen underliggende helsemessige forhold som ber om atferden, og begynn å gradvis avvenne hunden din til å bruke tid alene. La det være i korte perioder og gi ham noe underholdende, som et kibble-dribling leketøy eller bein.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SARDINES IN A HOTEL ROOM. We Are The Davises (Kan 2024).

uci-kharkiv-org