Fungerer hundesluttere?

Pin
Send
Share
Send

Når du elsker Fido, men du ikke elsker pelsen som Fido kaster hele tiden over hele huset, er det sannsynligvis på tide å vurdere å bruke en hundeslukker. Fido vil elske oppmerksomheten han får under avkasting, og du vil elske å finne mindre pels rundt huset.

Hva er en Dog Deshedder?

En hundeslukker er et produkt designet for å fjerne død pels og overflødig understrøk forsiktig fra hundens kropp. To typer produkter betraktes som hundeaflaskere: avskyllingssjampo og avkledningsverktøy. Det er ikke en sjampo eller ett verktøy som vil fungere for hver hund, men med litt hjelp, bør du kunne finne riktig avleder for hundevennen din.

Deshedding sjampo

Den primære funksjonen til avhading av sjampo er å fukte og beskytte hundens hud og pels. Tanken bak disse sjampoene er at en sunn pels tilsvarer sterk pels, noe som er mindre sannsynlig å kaste. Avsvampingssjampoer inneholder Omega 3-fettsyrer sammen med en kombinasjon av vitamin E, aloe vera, havregryn, kokos og andre ingredienser, avhengig av merke. De fleste merker anbefaler å bruke et kasteverktøy i tillegg til sjampoen for maksimal effektivitet. Deshedding sjampo er tilgjengelig i vannfrie, sprayformler så vel som tradisjonelle skummende sjampoformler.

Deshedding Verktøy

Det er fire generelle typer avfjerningsverktøy: børster, kammer, raker og stellkniver. Hvert av disse verktøyene er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler. Penselvarianter inkluderer de med tradisjonelle børster eller pinhår, samt gummibørster og glattbørster med fine, korte metallbørster. Kammene varierer i tannavstand fra fin til ekstra bredtannet. Raker ligner kammer, men de har et håndtak i midten og er tilgjengelige med forskjellige tannlengder. Pleiebladene har korte, kjedelige tenner, som klipper, men de kutter ikke. De er tilgjengelige som et rett blad på et håndtak eller som en løkke med et håndtak.

Pelsen

Ulike typer pels garanterer bruk av forskjellige avkledningsverktøy. Pensler er generelt gode verktøy for de fleste pelstyper og lengder. Gummibørster, spesielt, fungerer best på hunder med kort hår, og glatte børster er spesielt flinke til å komme til underlaget på hunder med langt hår. Kammer kan brukes på hvilken som helst hårlengde, selv om kammer med finere tenner kan være vanskeligere å løpe gjennom tykkhårede hunder. Raker er også bra for alle hårlengder, og mange synes de er lettere å bruke på grunn av håndtaket. Pleieblad fungerer bra for hunder med middels til langt hår og tykke underfrakker.

Anbefalinger

For ytterligere råd om valg av avhakkeverktøy, kan veterinæren din kanskje foreslå det beste verktøyet basert på en analyse av hundens pels. Husk også at selv om regelmessig pleie med en avhogger vil redusere mengden løs pels i huset ditt vesentlig, vil ingen av avhugningsproduktene hindre en hund i å kaste helt. Prøv å pusse eller kamme hunden din minst to ganger i uken for å få best resultat.

Pin
Send
Share
Send

uci-kharkiv-org