Hunder som bjeffer veldig lite

Pin
Send
Share
Send

Hunder bjeffer. Det er et faktum av naturen, det er hvordan de kommuniserer. Det er imidlertid noen raser som bjeffer veldig lite.

Stille roligere store raser

Hvis du alltid har ønsket deg en større rasehund, men har holdt ut med å få en på grunn av den høyere "woofen" du forestiller deg at han vil gi ut, er det noen større raser som er kjent for å være konservative med samtalen. Chow chows, akitas, de fleste retrievere, mastiffs og shiba inus er alle større raser som bjeffer veldig lite. Og ikke glem Basenji. Mer av en mellomstor hund, Basenjis 'påstand om berømmelse er at de ikke bjeffer i det hele tatt, selv om de lager knurrende og sutrende lyder som en lyd som jodling.

Mindre ikke-barkere

Når du tenker på små hunder, er det sannsynligvis mer sannsynlig at de havner på listen over hunder som bjeffer mye. Men det er faktisk en håndfull små raser som er hunder med få ord. Listen over mindre snakkesalige små rasehunder inkluderer bulldogene, Boston terrier, Cavalier King Charles spaniels, bassethunder og japanske haker.

Årsaker til bjeffing av problemer

Når hunder bjeffer, er det en grunn ... vanligvis. Hunder av alle raser kan utvikle problematisk bjeffende atferd, men det kan kreve opplæring eller atferdsmodifisering. Problembarking hos hunder kan stamme fra kjedsomhet, bli overspent som når du spiller, krever oppmerksomhet eller mat, angst eller frustrasjon.

Lær hunden din ikke å bjeffe

Mange lydighetsklasser inkluderer et avsnitt om å stille hunden din hvis han begynner å bjeffe på et upassende tidspunkt. I sin bok om hund- og valpetrening avslører Nancy Kerns et praktisk treningsverktøy hun kaller "positiv avbrudd." Ideen er å trene hunden din i løpet av en tid han ikke bjeffer for å gjenkjenne en setning og knytte den til en ekstra spesiell godbit. Si noe som "her borte" eller "ikke bjeff" i en glad, positiv tone, og gi ham umiddelbart en godbit du vet at han elsker. Kerns anbefaler å gjenta dette til du ser ørene hans fordeler og øynene hans lyser opp når du sier den magiske setningen. Fortsett treningsøktene med jevne mellomrom når hundene dine ikke bjeffer for å forsterke hundens sinn kraften til uttrykket for å produsere en svært ettertraktet godbit. Jo mer du forsterker det, desto mer effektivt vil det være å stoppe hunden din fra å bjeffe når det er nødvendig.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Passeringstrening med hund (Juni 2024).

uci-kharkiv-org