Idéer til lagring av hundemat

Pin
Send
Share
Send

Du vil ha det beste for kjæledyrene dine, det er derfor du kjøper den beste hundemat som budsjettet ditt tillater. Sørg for at du får pengene dine ved å lagre hundenes mat og snacks i beholdere som holder smaken inne og styggene ute.

Sikkerhet

Følg retningslinjene for sentre for sykdomskontroll og forebygging for å kutte ut motbydelige overraskelser som harsk eller muggent mat. Oppbevar hundetepper i originalposen i en ren beholder med lokk. Brett toppen av posen stengt mellom bruk og oppbevar maten i kjølig, tørt rom med temperaturer under 80 grader F. Rester av hundemat fra bokser eller poser bør kjøles omgående i riktig oppbevaringsbeholder. Veterinær Jennifer Coates of Pet MD anbefaler at du tar hensyn til utløpsdatoer når du kjøper hundemat. Også, hvis maten ser ut eller lukter dårlig eller hunden din snur nesen mot den, bytt ut maten og kontakt produsenten.

Kjøkken

Hvis kjøkkenet ditt er stort nok, må du oppbevare poser med tørr hundemat i et utrullingsskap som er laget for å holde søppelkasser. Dette gir lett tilgang til hundemat mens du holder den utenfor syne. For mindre kjøkken, oppbevar små poser med hundemat i en spraymalt popcornbeholder av metall merket med sjablonger eller vinylbokstaver som smelter sammen med kjøkkenets innredning. For å forhindre sammenblanding i skapene dine, kan du bruke bokser med brus på boks for å oppbevare hermetisert hundemat. Forsterk esken med selvklebende vinyl og merk den tydelig. Sett hundematfôrkassene inn i esken slik at de ruller til bunnen for fjerning en om gangen. Oppbevar hundesnacks i godt merkede glassbeholdere og oppbevar matpakker i kurver på kjøkkenhyllene.

Vaskerom

Fordi dette rommet er mindre besøkt av gjester, fungerer billige lagringsbeholdere bra. Tre lagringsenheter av plast i skuff gir mye plass til små hundematposer, pakker og hermetikk. For store poser med hundemat, bruk søppelkasser av plast. En annen idé er å konvertere en gammel kommode til en hundematstasjon for store hunder. Plasser mat- og vannskåler i den nederste skuffen, men legg noe under dem slik at de er nesten på nivå med toppen av skuffen for enkel tilgang for hunden din. Forsikre deg om at du kan lukke skuffen når du vil ha bollene av veien. Dobbel bag kibble, og legg posene horisontalt i en øvre skuff. Åpne bare innerposen slik at ytterposen kan lukkes for å holde den frisk. Matpakker og bokser kan også lagres i de gjenværende skuffene.

Kjeller eller garasje

Ikke gi gnagere, insekter og andre uønskede skadedyr et gratis måltid. Kjellere og garasjer er ikke alltid godt forseglet eller motstandsdyktig mot kritt, så legg poser med hundemat i tett lukkede beholdere, for eksempel søppelkasser av metall med tettsittende lokk eller i plast- eller gummiboks. Bruk dekorativt teip for å lage fargerike bånd rundt beholderne og gjøre dem lett å skille fra andre søppelkasser og oppbevaringsbokser i rommet. Fordi disse rommene ikke er klimakontrollerte, kjøp mindre poser med mat som skal brukes før de blir dårlige. Bruk hengende skoposer til døren for å lagre hermetikk og pakker hvis du ikke har hylleplass tilgjengelig. Pass på at du også har en boksåpner.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Er sagt seiner Frau, der Pitbull muss weg. Doch dann macht der Hund DAS und verändert damit alles! (Kan 2024).

uci-kharkiv-org