Hvordan lage hundebobler

Pin
Send
Share
Send

Jeg er et styggt hundebilde av MichMac fra Fotolia.com

Små hunder er søte med en toppknute bue. Buer omtrent 2 1/2 inches brede er passende størrelse for de fleste små hunder.

Flat sløyfe

Trinn 1

Klipp et stykke grosgrainbånd 5 tommer langt med saks. Klipp ekstra båndbiter i samme bredde til 4 1/2 og 4 tommer lange.

Steg 2

Brett det lengste båndstykket i to på langs og trykk ned på bretten. Snu båndet med forsiden ned på en flat overflate. Legg et bånd med varmt lim på linjen i midten laget ved å brette båndet.

Trinn 3

Løft både høyre og venstre ende av båndet og plasser endene i det varme limet. Press endene inn i limet med en blyantgummi. Liming av endene på denne måten danner en sirkel med doble lag bånd for stivhet. Brett og lim de to andre kortere båndlengdene på samme måte. Vent noen minutter til det varme limet tørker på hvert båndstykke.

Trinn 4

Legg det lengste båndet på en flat overflate med den limte siden ned. Påfør varmt lim i midten av båndet og stab det neste lengste båndet på toppen. Press den inn i limet med en blyant. Plasser varmt lim i midten av baugen og stab det korteste båndet på toppen. Plasser en klatt med varmt lim i midten og legg til en utsmykning som en liten knapp eller rhinestone.

Trinn 5

La det varme limet tørke. Vend baugen, åpne en liten barrette og lim den på baksiden.

Sløyfe

Trinn 1

Skjær et stykke grosgrain bånd 5 inches lang. Brett den i to på langs og trykk ned for å etterlate en synlig krøll.

Steg 2

Legg varmt lim på brettet og løft begge sider inn i midten på det varme limet. Tre en nål og knytt enden av tråden. Ta opp baugen og hold den med den limte siden ned og lengden vinkelrett på deg. Sett nålen inn i midten av baugen på siden nærmest deg gjennom begge lag med bånd. Skyv nålen gjennom båndet og samle midten når nålen går gjennom til motsatt side.

Trinn 3

Trekk nålen tett gjennom baugen. Pakk tråden veldig tett rundt midten av den samlede baugen. Før nålen gjennom baksiden av den innpakkede tråden og lag en knute. Klipp av overflødig tråd.

Trinn 4

Klipp et lite stykke tynnere grosgrain-bånd omtrent en tomme langt. Plasser båndet på en flat overflate og sentrer baugen foran med forsiden ned på båndet. Båndet er i 90 graders vinkel mot baugen og endene peker i motsatt retning fra baugens lengde for å lage en "x" -form. Overlapp de to endene av båndet på baksiden av buen med 1/4 tomme og lim dem sammen med varmt lim.

Trinn 5

Åpne en liten barrette og lim den på baksiden av baugen.

Ressurser

Tips

  • Du kan lime ikke-trekke babyhestehaleholdere på baksiden av hundebuer hvis du foretrekker dem fremfor barrettes.
  • Eksperimenter med forskjellige farger og størrelser på bånd for å få den størrelsen du liker best.
  • Bland og match farger for å koordinere med kjæledyrets antrekk.
  • Små silkeblomster og perler er et godt valg for midtpynt av hundebuer.

Advarsler

  • Buer som er for lange for hunden din, får dem til å virke mindre. Buer som er for tynne, vil ikke dukke opp i langt hundehår.

Forfatter Bio

Mary Lougee har skrevet i over 10 år. Hun har en bachelorgrad med hovedfag i ledelse og dobbeltfag i regnskap og informatikk. Hun elsker å skrive om karrierer for travle familier, samt familieorientert planlegging, måltider og aktiviteter for alle aldre.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan lage sukkerbrød. MatPrat (Kan 2024).

uci-kharkiv-org