Hvordan få hunden din til å ta medisinske kapsler

Pin
Send
Share
Send

i Hvitt kapselbilde av Marek Kosmal fra Fotolia.com

Det er utrolig hvordan hunder som spiser alt fra katteavføring til gårsdagens søppel, trekker grensen ved medisinske kapsler. Imidlertid mister mange medisiner effektiviteten hvis de blir utsatt for lys, og må derfor spises i en lukket kapsel.

Trinn 1

Legg en tynn skive mat av høy verdi flatt på benken. Målet er å velge en mat som hunden din elsker så mye, han vil tørke ned hele greia uten å stoppe. Salat, for eksempel, er ikke spesielt tiltalende for de fleste hunder, mens ost og lunsjkjøtt er tiltalende spiselige innpakninger.

Steg 2

Rull kapselen inne i matskiven og brett opp kantene. Noen hunder har spesielt følsomme neser som kan lukte gjennom det yummy utsiden til den medisinske kapslen som er gjemt inne. Når du er ferdig med å skjule kapselen, skal resultatet ligne på en ball med deilig kjøtt eller ost.

Trinn 3

Beordre hunden din om å sitte og mate ham den behandlede kapsel. Spesielt hvis hunden din vanligvis sitter for godbiter, vil du be ham om å gjøre det før du gir ham medisinen, og forsterke ideen om at du gir ham en godbit, i stedet for noe som er verdt å mistenke. Bruk en luktende mat, som sveitsisk ost eller spekemat, for å skjule lukten av medisinsk kapsel.

Trinn 4

Vent noen minutter og bytt matinnpakning hvis ditt første forsøk på å mate hunden sin medisin, fører til at han svelger maten, men spytter ut kapselen. Pakk for eksempel medisinen i salami for andre forsøk, hvis du prøvde å bruke ost første gang. Å gi ham den samme maten igjen vil vekke mistanke og føre til at han svelger maten mens den igjen avviser pillen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Starten på gå pent i bånd (Kan 2024).

uci-kharkiv-org